Nuffnang

Tuesday, March 6, 2012

Won premiere screening John Carter


Alhamdulillah menang tiket wayang tayangan perdana filem John Carter. Contest ni anjuran Tupai.com. Dah lama tak join contest anjuran Tupai. Tak sangka ada peluang menang lagi :) Al maklum contest base slogan ni agak melemaukan semangat sikit nak join. Manatahu slogan hentam kerapu pun sangkut menang. tQ Tupai!
Tayangan akan diadakan pada  harini, 6 mac 2012, selasa malam kat TGV Sunway Pyramid. Tak pasti lagi dapat join tak sebab hari bekerja kan. Lagi satu, filem aksi, ganas, seram dan sewaktu dengannya terpaksa dielakkan sebab Damia tak berapa suka. Tak pastilah dapat tengok tak filem ni. Kalau tengok props John Carter ni kat paggung wayang, Damia nampak excited nak tengok. Tak tahulah jalan cerita dia Damia nak tengok ke tak kan...

Apa pun terima kasih berbanyak pada team Tupai.com. Berikut senarai pemenang peraduan John Carter.

1 comment:

Mama Zharfan said...

congrats wan!! me tak join kalau hadiah2 yg screening sbb konpem tak leh join :p