Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, March 5, 2012

Won Seefood pre screening

Alhamdulillah menang tiket tayangan perdana filem Seefood. Contest ni dianjurkan oelh majalah Gempakstarz. Cuma sms saja sebab contest berdasarkan lucky draw. Alhamdulillah... sekian lama tak join contest Gempakstarz, terdetik hati nak sms sekali, tiba-tiba menang hadiah tiket wayang filem fav!

Filem ni hasil karya anak Malaysia tau. Memang ternanti-nantikan filem dalam bentuk animasi ni. Secara kebetulannya, filem ni ditayang serentak dengan waktu filem John Carter yang dimenangi melalui laman Tupai.com dan kuiz Sinar.fm. Ketiga filem ni ditayangkan ditempat yang berbeza. Filem Seefood di GSC Midvalley manakala John Carter di Sunway Pyramid dan 1Utama. Kalau ikut yang dekat bolehlah pergi tengok John Carter anjuran Tupai.com. Tapi kenangkan Damia yang mesti tak nak duduk lama dengan filem perang aka ganas-ganas macam ni. Hurm... Dah menang pun dalam dilema pula kan.

Inilah senarai pemenangnya. Boleh klik kalau nak tengok dengan jelas. Atau boleh layari laman web Gempakstarz di sini untuk melihat senarai pemenang. Terima kasih Gempakstarz!

4 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye wan!tahniah!
zakwan pun suke citer ni
mesti damia seronok ni nanti kan?
;)

blog-tips-kurus said...

murahnya rejeki sis. tahniah! :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

jangan lupa buat review ya wan :)

Mama Zharfan said...

congrats :) me memang nak bwk my kids tgk citer ni tapi time weekend lah :)