Nuffnang

Thursday, May 31, 2012

Won Cosmoderm Giveaway!

Pemenang lain dah lama war-warkan kemenangan masing-masing. Wan baru nak cerita hari ni haha... Wan menang 2 kali hadiah sempena sertai Cosmoderm Giveaway. Cara Penyertaan sangat mudah. Hanya perlu menjawap soalan dan semua peserta layak menang.

Sila nyatakan kenapa anda layak mendapat hadiah misteri dari kami. pendek pendek je..  Cth : Saya layak mendapat hadiah misteri Cosmoderm sebab... Wan guna nama lain so tak dapatlah nak share jawapan Wan dalam blog kan. Tapi kalau nak baca kesemua jawapan dari peserta dan pemenang boleh like page Cosmoderm (Halal Personal Care Products) dan semak dalam pages berikut: Saya layak mendapat hadiah misteri Cosmoderm sebab... Kalau link tak keluar, sila like saja Cosmoderm facebook dan skrol bawah-bawah sampai jumpa gambar kotak hadiah ni. Macam-macam jawapan bernas ada di situ.
  
Terima kasih Cosmoderm! Dan tahniah juga pada ramai geng facebook yang sertai dan menang giveaway anjuran Cosmoderm ni. 

No comments: