Nuffnang

Monday, June 11, 2012

Won 4 tix MIB3!

Hadiah sempena join contest secara online. Tak tak ingat pula contest mana. Dapat 4 tiket wayang percuma filem MIB3! Sayangnya hanya boleh tonton pada hari isnin hingga khamis. Dah tanya kat Damia, nak tengok filem alien tak? "TAK NAK!" katanya dengan tegas. Nampak sangat Damia takut kat alien! kekeke... Masih ada niat nak tengok movie MIB3 sampai habis. Tapi entahkan bila. Tiket free pun kurang membantu sebab memang jarang keluar tengok movie hari biasa. Malas nak ke panggung kekeke... Biasanya target weekend saja.

Terima kasih kat penganjur yang sediakan 4 tiket free MIB3!

2 comments:

pUanMaY said...

lenkali kalu ko rasa mana2 adiah yg ko x mo tu, kasik aku,,wakakaka dasar x malu punye kawan,,

mimi halim said...

bagi je kat saya hehehe