Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, June 25, 2012

Won London summer musical live at Sunway Lagoon Marrybrown Contest!

Malam ni kalau takde aral, Wan nak menonton London Summer Musical Live kat Sunway Lagoon! Wan terima 2 tiket masuk secara percuma sempena sertai lucky draw Facebook Marrybrown. Alhamdulillah...

Berikut mesej yang diberikan oleh pihak penganjur pada 11 Jun lepas;

CONGRATULATION!!

You have won 2 VIP red-zone tickets (ticket worth RM200) to watch the world-class London East End production in Sunway Lagoon !!

Bring one of your love one together watch “London the Summer Musical” featuring unforgettable songs from Glee, I will survive & uptown Girl.

Once again, congratulation, you’re the LUCKY ONE !
Please upload some of the photo in www.facebook.com/marrybrown to share with everyone!
 
Inilah tiketnya... Insya'allah kalau sempat Wan amik gambar kenangan kat sana dan share dalam blog. Yang penting dapat bawa Damia enjoy harini sebab minggu lepas tak berjalan sangat. Yang penting, terima kasih banyak pada pihak penganjur kerana memilih Wan sebagai salah seorang pemenang bertuah! Enjoy Marrybrown selalu!

2 comments:

Mama Zharfan said...

congrats!!!!!! enjoy the show :)

Wansteddy Tales said...

Sudahnya kelmarin Wan bagi je tiket tu kat 2 budak perempuan yang tengah lepak2 kat Sunway Pyramid. Nak jadi rezeki dorang sebenarnya. Kalau pun dorang tak nak masuk London musica tu still boleh dapat diskaun dgn tix stub sunway lagoon. jimat 30% :)