Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, September 3, 2012

Won Crabtree & Evelyn worth RM200!

Alhamdulillah... terima sudah hadiah hamper Crabtree & Evelyn bernilai RM200. Kemenangan ni sempena sertai marie Claire promo bulan Disember 2011. Dah lama terima, tapi tersimpan elok je dalam box lupa nak ambil gambarnya.  Menarik dan harum sangat bauan aroma terapi istimewa keluaran  Crabtree & Evelyn ni. Rasanya diciptakan sempena Perayaan Krismas lepas.

Menariknya hadiah ni disertakan bersama spray haruman rumah ni.

 Terima kasih Marie Claire Malaysia :)

4 comments:

Mama Zharfan said...

dh lama tak join magz contest sbb even sblm tu join pun dh lama tak menang so menquitkan diri sendirilah nampaknya hehehe

zahira said...

Congrats!

zahira said...

Congrats!

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg besh dapat barangan macam ni heheheh..tahniah besan :)