Nuffnang

Thursday, August 30, 2012

Header Kemerdekaanku & Poster promo Himpunan 55 Tahun Merdeka Janji Ditepati

Tiba-tiba datang mood nak deco header. Tema kemerdekaan. Tema raya tak sempat nak buat. Tapi bukan untuk dijual. Buat untuk diri sendiri dan blog jabatan. Lagi senang citer. Tak perlu mengejar deadline haha...  Simple je aku dah malas nak beria. Bajet nak hadap benda lain lagi ni. Sesambil design dolly istimewa untuk program di Bukit Jalil esok. Deko-deko sekali apa yang patut.

Jangan lepaskan peluang menangi pelbagai hadiah menarik sempena Himpunan 55 Tahun Merdeka Janji Ditepati di Bukit Jalil. Menariknya ada lucky draw yang gila-gila besh hadiahnya. Kalau lalu gerai dan terjumpa POP UP dolly ala-ala drawing Wansteddy, kendap-kendaplah di dalam. Mungkin aku  ada di mana-mana. haha...

Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-55! 
Bersama kita hargai kemakmuran negara yang tercinta.

2 comments:

sudipVSsenduk said...

Salam.
Hai, nak minta izin utk guna ikon kanak2 Wansteddy dalam poster merdeka Litrak 2011 untuk lukisan anak saya boleh tak? Nnti saya letak link blog ni..

sudipVSsenduk said...

Salam.

Hai!
Nak minta izin untuk guna ikon kanak2 pada poster merdeka LITRAK milik Wansteddy utk lukisan anak saya boleh tak? Nnti saya letakkan link blog ni..