Nuffnang

Monday, October 22, 2012

AGEL produk

Wan cuma ahli AGEL. Beli pun untuk kegunaan keluarga saja. Kurang pengetahuan sangat pasal produk ni. Yang Wan tahu, EXO dan UMI sangat sesuai untuk anak yang menghidap eczema. Pengalaman banyak membantu menyembuhkan anak sendiri. Syukur alhamdulillah...

 Jika ada yang berminat nak mencuba produk ni bolehlah layari facebook AGEL MALAYSIA: https://www.facebook.com/agelmycorp

Harga semasa dengan harga ahli:
10 pek UMI: 
RM92

10 pek semua produk AGEL selain UMI:  
RM82

Kalau ada yang berminat nak beli dengan harga ahli bolehlah gunakan nama Wan. Direct call comany pun takpe. Nanti juz mention nama Wan dan dorang akan hantar produk tu terus pada pembeli. Penghantaran adalah percuma termasuk hantaran ke Sabah dan Sarawak.

Semoga sedikit perkongsian ini dapat membantu masalah kesihatan kengkawan. Kita usaha, doa dan tawakal selalu :)

4 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
1st time nampak produk ni untuk aczemia... anak saya pun ada aczemia, sbb dia mmg budak asma.. so kulit camtu, mmg tak tahan dan selalu kena pakai cream aquas untuk mosturizer kan..

Muhammad Hasnan Bin Abd Manan said...

Assmlkm

Di mna bleh sy dptkn produk ni.de saluran yg bleh sy hubungi x.
Tq.

Wansteddy Tales said...

Waalaikumsalam Jassanani, yup cream aquas mmg terbaik dan termurah dlm pasaran. Nak2 beli yg balang besar kat farmasi. Beli yg kecik2 kat farmasi mmg mahal jugak ><

Wansteddy Tales said...

Waalaikumsalam en Hasnan, encik boleh cuba hubungi wakil AGEL di nombor ni 0125682088. insya'allah beliau akan bantu e.hasnan untuk urusan pembelian :) katakan dapat kontek nombor ni dari en azmi atau Wan hairulshifah :)