Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, October 16, 2012

Beshnya Kursus 'branding & komunikasi strategik dan konseptual.

Kursus yang besh sepanjang tahun ni. Sebab inilah kursus yang betul-betul boleh bukak minda dan branstorming semula bab art design. Rasa berkepuk kepala dengan pelbagai idea. Terasa macam dibentangkan dengan pelbagai ilham hanya dengan kursus ni.

Yang besh bab belajar tips cipta tagline dan slogan. Rupanya ada beza dua perkataan ni. Selama ni kita sangka tagline ni sama dengan slogan. Kesilapan besar buat kita-kita yang menekanya.

Ada lagi sambungannya petang ni. Kepala aku asyik pikir nak tidur je sekarang ni. Dah belasah lunch, mata pun kian terkatup zzZZZzzzz....

2 comments:

Goh Lin Lin said...

Only a wonderful artist can produce such cute works. Hope to meet you one of these days !

Wansteddy Tales said...

Goh Lin Lin~ terima kasih... kata2 Lin Lin jadi pemangkin semangat hari ini ^^