Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, October 8, 2012

Mood ke laot

Tengok kawan-kawan update blog, terdetik juga hati nak berblog sama. Tapi entah kenapa. Mood asyik ke laut saja. Mungkin rentetan diri yang belum sihat sepenuhnya, disambung pula dengan keadaan kesihatan anak tersayang yang ikut sama terganggu dek demam, batuk dan selsema. Lagilah perasaan nak menulis tu kian terpadam.

Bukan setakat tu, nak buat apa-apa pun jenuh memikirkan dulu. Nak buat tak nak. Sampai ke sudahnya niat jadi tertangguh dan tak jalan-jalan jugak projek, contestku. Kala ini hajat nak tunaikan asar, tertangguh menghadap pc barang seminit dua kononnya. Ralit sampai jadi berpuluh minit sudah...

Baiklah... baiklah... nak sambung niat asal. Doakan my lovely doter Aliya Damia lekas-lekas sembuh ya, amin...

1 comment:

Mama Zharfan said...

moga damia cepat sembuh..amiin