Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Saturday, December 1, 2012

Please VOTE my ENTRY Sharpie Malaysia CONTEST From Plain to Stained!

Huhuuuu....  rank ke 28! Inilah dilemanya VOTING CONTEST. Ada kenalan kurang ke ramai ke.... sama je masalahnya bila takde fake akaun facebook. Jangankan nak menang, mengharap menang pun tak mampu. Lagi teruk kalau finalist dipilih betul-betul atas faktor vote terbanyak. Lukislah seberapa lawa, kreatif sehebat Picasso pun, kedudukan pengalah jua kita ditempatkan. Ironinya, drawing yang.... tak seberapa layak, terpilih sebagai Grand Prize! Jangan terkejut dan kecewa. Adatlah sistem voting ya.

Mujurlah Sharpie Malaysia utamakan pada hasil art design. Adalah sikit 'nafas' nak mencuba. Kalau T&C sebut, pemenang dipilih berdasarkan sistem vote. Memang kena rendah diri, tarik diri awal-awal. Serender! 

Kesempatan ni, Wan nak minta tolong sesangat jasa baik kengkawan blogger, vote my entry kat Sharpie Malaysia facebook. Mohon jasa baik kalian membantu Wan yeh. Mana tau akan datang Sharpie akan buat contest lagi, senang nak alert bila kita dah like fanpage Sharpie Malaysia! Dan pastinya Tuhan akan beri ganjaran baik semula atas jasa baik kalian :D

Klik sini untuk link contest Wan:

ATAU; copypaste link kat bawah:
https://apps.facebook.com/fromplaintostained/index.php

Terima kasih atas bantuan dan sokongan anda!


3 comments:

Anonymous said...

assalam...
ur masterpiece is so nice!!
but yeah, competitors ramai, kan?

btw, mana wan dapat marker2 tu?
yang tu khas utk fabric ke yang biasa punya?
i've tried to search for it tapi lgsung tak jumpa. :(

Wansteddy Tales said...

waalaikumsalam, terima kasih, besar penghargaan dari saudari ^^

Stained produk Sharpie khas utk fabric. saudari boleh jumpa kat Jaya Jusco, Giant atau carrefour.Biasanya bnyk terjual dgn bekasnya sekali. masa tengah promosi haritu ^^

AkmaFaizal said...

Good Luck yer...xsempat nk vote :)