Nuffnang

Tuesday, May 14, 2013

Won Weekly Mister Potato

Alhamdullilah... Sangkut hadiah mingguan dengan Mister Potato. Ini pertama kali aku join dan menang MP contest. Tahun-tahun sebelumnya cuma join sekeping dua POP (Proof Of Purchase) je sebab TAHU kemampuan diri. Dan SEDAR memang wujud comper lebih berkuasa bila melibatkan contest-contest jenis HP (High Purchase). Sebelum rasa kerugian, elokkan padamkan harapan. Join sekadar yang mampu.

Bagai orang mengantuk disorongkan bantal, diberi tawaran jadi proxy kawan baik. Niat aku cuma membantu saja. Dalam hati resah gelisah takut tak capai hajat menang. Bila dapat call semalam, serius, rasa bersyukur sangat. Alhamdulillah... Nak jadi rezeki sangkut nama sendiri untuk contest ni. Dan aku tak sangka, kawan memang dah niat nak berikan ganjaran atas kemenangan tu. Sekali lagi, alhamdulillah... 

Niat yang baik, dibalas baik :)