Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, August 23, 2013

Selamat Hari Lahir ke 25 tahun Teng

Sempat buat lukisan potret adik sendiri masa dalam meeting pengurusan tadi. Aku memang dah hilang fokus dah sebab apa yang dibincangkan sebab topik perbincangan langsung takde kena mengena dengan kerja aku. So, dari mengantuk tahap gaban, aku pun buatlah contengan demi contengan. Hinggalah ke saat aku tulis tarikh harini, baru tersedar, aku lupa nak wish happy birthday kat adik aku. 

Harini hari lahirnya yang ke-25.  Alhamdulillah... Semoga adikku dilanjutkan usia, dimurahkan rezeki, dipermudahkan jalan dalam setiap urusan dan diberkati Allah swt. Amin...


3 comments:

AtieAbid said...

Selamat ulang tahun to adik Teng. hehe.

Semoga pjg umur, murah rezeki dan diberkati Allah selalu hendaknya. amin. :)

Wansteddy Tales said...

Terima kasih sudi mendoakan beliau ^^

CaDLyNN said...

happy bday teng :)