Nuffnang

Tuesday, June 17, 2014

FOR SELL ~ THEPOPLOOK Haley Pink & Faridah Light Brown

~ALL RESERVED~


Nak jual top ThePopLook Haley Pink ni. Sebab nak jual, besar sikit untuk daku. Saiz L dengan harga asal pembeliannya RM69. Free delivery. Dah offer baik punya. Sapa nak boleh email ke wansteddy@gmail.com atau wassap 0193063558. Sapa cepat dia dapat.

Pastu nak jual set FARIDAH ThePopLook dengan harga RM150 sahaja. Harga sebenar RM174 untuk full dress dan shawl labuh ni. Jimat RM33 dengan RM24 harga asal dan RM9 kos postage. Baju tu preloved sebab hanya sekali pakai. Kain masih elok tak disentuh. Tag pun masih ada. Tudung tercabut tagnya, tapi belum pernah guna. Tercicir nak amik gambar belt kat baju dia. Tapi jangan risau, nanti semua set aku pos sekali pada pembeli. Untuk maklumat lengkap mengenai baju ni:

1) Faridah Dusty Brick / Light Brown~ saiz M: RM142
2) Eula Headscraf Faridah Light Brown ~ RM32

Harga consider murah sebab main dan tudung langsung belum guna. Hanya baju je baru sekali pakai. Kondisi baju pun sangat baik.  Sebab tu offer harga murah. Tak sampai hati nak jual actual price. So kalau ada yang berminat boleh email atau telefon seperti alamat dan nombor tertera di atas. Sapa cepat dia dapat. 

Boleh rujuk gambar dibawah macam mana nak gayakan dress Faridah ni.

Paparan hadapan

Paparan Belakang


2 comments:

Mama Zharfan said...

cantik dress faridah tu

Wansteddy Tales said...

kak suzi, wn beli haritu sbb desperate nk cari dress kaler peach xjumpa2. last tgk faridah ni terus grab. hehe