Nuffnang

Wednesday, July 16, 2014

Pelancaran Wansteddy Boutique!

Dah selamat bust design poster, header, pic profile, flyers, bookmark, wallpaper, buat blog, email dan fan facebook untuk Wansteddy Boutique. Segala macam bahan promosi ini untuk kedai baju kanak-kanak, wanita dan pelbagai lagi UNTUK KAKAKKU. Yep. Jerih perih. Letih. Banyak songeh hehe... Tapi realitinya pengorbanan harini mudah-mudahan dapat memberi manfaat buat kakak sekeluarga. 

Kepada rakan-rakan yang tinggal dan pulang beraya ke Gerik tahun ni, sila-silakanlah jengah Wansteddy Boutique yang terletak di Bangunan MARA Gerik. Alhamdulillah... meski masih banyak binaan dalam perancangan, kedai kakak sudah mula beroperasi bermula awal Ramadhan lalu. Semoga perniagaan kakak maju jaya hendaknya.

Sebagai langkah promosi pertama, Wansteddy Boutique sedang menganjurkan promosi raya. Diskaun hingga 50% pun ada! Jemput beramai-ramai memeriahkan kedai kakakku yep.

Lawati FOLLOW Blog dan LIKE Facebook Wansteddy Boutique di sini:

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila dah add dah.. ingat wan yang punya butik ..

Wansteddy Tales said...

Alhamdulillah.. Kedai kakak wan tu ila. Wn sengaja suggest guna nama pena wn sbb ada relate juga dgn jns produk jualan :)