Nuffnang

Saturday, October 11, 2014

Drawing atas flight


Kalau dalam flight, tak boleh on henset dalam tempoh tertentu. Damia pula jenis tak boleh boring, nanti dia bad mood. Nak bagi Mia leka, bagi kertas dan pensil.  Terus enjoy melukis sampai lupa makan minum. 

Sementara tengok anak melukis, si emaknya pun gigih nak menconteng jugak. Ini snapshoot sempena situasi Mia dapat jus epal dari pramugari. Pastu siap komplen "eh, mana mommy?" Seat mommy tak dapeklah lukis, kot x, terlindung anak mommy tu... Hahah..0

1 comment:

tiga lalat said...

Salam. Hee sungguh berbakat lukisan semoga dapat diperturunkan kepada Mia pula.