Nuffnang

Wednesday, March 11, 2015

Dah kenapa dengan Nuffnang?


Wah poster bikin gempak je ek...

Dah lama benau tak berblog, secara aktif maksud aku. So bila 2,3 kali masuk blog, baru perasan. Mana pergi iklan-iklan Nuffnang dalam blog aku? Pelik, pelik, pelik. Nak kata Nuffnang dah tutup company, macam aktif je facebook nuffnang tu. Kalau nak kata hakak dah remove iklan: Masa bila pulak?

Blog korang pun iklan hilang ke? Atau dorang pilih blog-blog supreme famous saja untuk paparkan iklan-iklan dorang? Musykil dan tertanya-tanya. Sayang weh bila tak terpacul iklan-iklan dalam blog. At least running jugak cash masuk dalam akaun kita, ewah-ewah... ke situ versi ketamakan Bedah. Tak de makna pun, blog picisan macam hakak boleh kira dengan jari la berapa sen je akan masuk. Nak kena blog-blog blogger meletops macam Hanis Zhalika, Red Mummy, Suzi Fadhilah, Ben Ashaari dan lain-lain barulah iklan kencang. 

Hakak suka penghias yang berjoget-joget di blog. Sebab iklan Nuffnang boleh dapat 2 manfaat tersebut (iklan/ promosi dan cash). Rasa agak janggal bila tengok blog sepi. 

Persoalannya: Adakah Nuffnang telah hilang? 

8 comments:

Merlyn Hasshim said...

tu ada iklan digi.

Mama Zharfan said...

me blogger picisan ajerrrr
me tgk ada jer iklan nuff joget2 kat blog u ni..me nmpk ilan digi

Mama Balqis BluePinkBaby said...

saya blog cinonet jer....setakat ni nufnagg masih lagi berjogek2 kat bawah header

eima said...

PERASAN tp cpuv ade amount je ciput .. dah tak iklan berjoget

Wansteddy Tales said...

Nmpknya pemilik blog je yg xnmpk iklan dlm blog sndri ahahha

Wansteddy Tales said...

Kak suzz antara blogger comper yg famous. Buat entry mesti ramai terjah :D

Wansteddy Tales said...

Samalah kita~ berblog asal sempat dan bermood je huhu

Wansteddy Tales said...

Pelik kan eima bila tgk xde langsung iklan kt blog. Ada icon je kat ruang iklan tu selebihnya kosonggg