Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, November 9, 2009

ada yang khianat

8 comments:

wansteddy said...

bagi sesiapa nak baca kes2 rahsia dalam label memang nak rahsia. WAJIB mintak keizinan dari aku dulu. Sebab password aku akan bagi melalui email saja.

cara ni aku dapat taw sapa yang dah penah baca entry rahsia tersebut.

andaikata apa yang kutulis tersebar. insan2 inilah dulu akan kucari.

jadi nak baca my rahsia kena bawa beban skit. sama2 jadi perahsia sepertiku. ada sanggup?

kalau sanggup.. bak email :-D

wansteddy said...

Demi keselamatan. Aku delete komen2 kawan2 yang mengandungi email mereka yep. langkah berjaga2 sngt perlu dititikberatkan sekarang :)

wansteddy said...

andai kata korang masih belum dpt terima email pswd dr aku dalam masa terdekat, sila cuba lagi di lain waktu. my berokbeng sangat lombab. nak2 waktu malam. apa manusia ni xtido ka? tanyaku pada diriku jua hohoho...

aku cuba sedayanya bg pswd tu segera.

tp seperti awal2 sudah kukatakanlah ye... kena tapis2 dulu.

MuMMy 2 Haqq said...

saya penah kena..tapi bukan kat belog tapi kat email yahoo...tapi takpelaaa..takde ape yg rahsia..sakit ati pun tak sgt. betol..kalo ade mslh bersemuka la kan...jgn main serang hendap je..kalo brani meh ngadap!

wansteddy said...

mummy2haqq.. selagi blm jumpa orgnya kena tapis2 dulu baru leh kongsi cerita. sbb blog wan dalm perhatian tu psl wan amik langkah2 berhati2 dulu.

onniey84 said...

ted onie nk baca..nti email kod ok

wansteddy said...

myb fail sendind kot. ted dh kim emailnya pd oniey semalam. nnt ted cuba2 lagi. wait yep oniey :)

syahadah said...

aku benci manusia macam iney..dan aku tak rela ko dperlakukan begini..ko baik maa...