Nuffnang

Wednesday, November 11, 2009

mood contest pupus

Aku takde mood langsung nak join sebarang contest dan giveaway sekarang. Bukan tidak rasa terpanggil nak join, tapi moodnya sangat2lah tipis. Sudahnya contest2 menarik melalui blog aku pandang sepi je.... Nak2 bila asik join contest asik tak penahnya menang tu huhu... Merajuk hatiku. Nantilah bila semangat nak berblog aku kembali meningkat. Aku akan pastikan tak terlepas mana2 contest :-P

Mood aku: moody

2 comments:

MuMMy 2 Haqq said...

alaaaa...jgnla cenggitu.....

wansteddy said...

mana xnyer mummy... contest2 yg still odw kat dlm blog lama xpasal2 terpaksa disingkir sbb alamat blog dah lain. malas betul nak update balik. nak singgah join contest dah xde mood dah. tgk la bila terbuka hati balik nnt. maunya berderet kontes saya join cam dulu :-P