Nuffnang

Saturday, January 30, 2010

Without Borders Contest

Contest dianjurkan oleh Edriena Hazelina dari blog si gadis edriena. Tarikh tutup contest pada 31 Januari 2010. Jemput sertai contest ini kawan-kawan :)

Part 1A

Gambar asal

Latar belakang gambar ni aku lukis guna Adobe Illustrator dan dicantumkan dengan gambar Damia melalui Adobe Photoshop. Ibaratkan Damia in wonderland la kui3... ps: Hakak pemalu orangnya, ciput je la ku expose diri ngahahhaaa...

Part 1B
Satu lagi yang sempat design harini.



Part 2
Ini merupakan gambar kenangan pertemuan empat mata dengan bakal besanku Puan Ratu yang manis jelita. Gambar anak-anak kami aku satukan dalam gambar. Pertemuan di Putrajaya ni sangat manis dikenang kerana tu aku abadikan dalam satu design kenangan.


Klik Banner untuk join diz contest


6 comments:

Dr.Araz said...

Wah cantik ek gambar edit tu... baby pun cute... I like...

Edriena Hazelina said...

kak.. 2nd pic tu saye masukkan untuk part 2. tapi part 1 tu mesty ade muke akak. inteprem ckit2 pon xpe. hehe.. sebab syarat part 1, picture tuan blog.

wansteddy said...

thanx dr. araz.. masih smpt nk join ;)

edriena... thanx bgtaw dik, xpasan lak kena expose muka sndri tu kui3.... akak touch up sket dah pic tu. my face ada kat wansteddy title :) ciput je, acilah eks.

♥♥syahadah♥♥ said...

baru sebut nama ko dgn ratu tadi la ted..hahaha

wansteddy said...

rindu kat menantuku dan besanku itu huhu

i z z a said...

wah3..dh ade menantu yerk kak,hehe
comel bckgnrd pic damia tuh..suka tgk