Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Saturday, January 30, 2010

Without Borders Contest

Contest dianjurkan oleh Edriena Hazelina dari blog si gadis edriena. Tarikh tutup contest pada 31 Januari 2010. Jemput sertai contest ini kawan-kawan :)

Part 1A

Gambar asal

Latar belakang gambar ni aku lukis guna Adobe Illustrator dan dicantumkan dengan gambar Damia melalui Adobe Photoshop. Ibaratkan Damia in wonderland la kui3... ps: Hakak pemalu orangnya, ciput je la ku expose diri ngahahhaaa...

Part 1B
Satu lagi yang sempat design harini.



Part 2
Ini merupakan gambar kenangan pertemuan empat mata dengan bakal besanku Puan Ratu yang manis jelita. Gambar anak-anak kami aku satukan dalam gambar. Pertemuan di Putrajaya ni sangat manis dikenang kerana tu aku abadikan dalam satu design kenangan.


Klik Banner untuk join diz contest


6 comments:

Dr.Araz said...

Wah cantik ek gambar edit tu... baby pun cute... I like...

Edriena Hazelina said...

kak.. 2nd pic tu saye masukkan untuk part 2. tapi part 1 tu mesty ade muke akak. inteprem ckit2 pon xpe. hehe.. sebab syarat part 1, picture tuan blog.

wansteddy said...

thanx dr. araz.. masih smpt nk join ;)

edriena... thanx bgtaw dik, xpasan lak kena expose muka sndri tu kui3.... akak touch up sket dah pic tu. my face ada kat wansteddy title :) ciput je, acilah eks.

♥♥syahadah♥♥ said...

baru sebut nama ko dgn ratu tadi la ted..hahaha

wansteddy said...

rindu kat menantuku dan besanku itu huhu

i z z a said...

wah3..dh ade menantu yerk kak,hehe
comel bckgnrd pic damia tuh..suka tgk