Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, January 14, 2010

Gambar dulu



Ketika nak delete artwork lama tiba-tiba terjumpa file lama ni. Dua gambar yang penuh nostalgia. Gambar 2 orang anak teruna kakakku En. Muhammad Faris Haikal (along) dan Muhammad Afiq (angah boleh jugak dipanggil adik atau pelbagai lagi nama gelaran ikut situasi hahaha).

Kalau tak silap ini gambar 4 tahun yang lepas. Suka sangat dengan 2 gambar ini, aku rekabentuk jadikan wallpaper. Tapi aku tak ingat ada bagi tak file ini pada kakak. Disebabkan aku dah simpan dalam DVD dan berniat nak delete, rasa sayang pulak kalau tak upload dulu dalam blog.

Mood nak berborak agak suam-suam kuku harini. Aku dah siapkan kerja rekabentuk kulit buku semalam, tapi rasanya nak tambah lagi beberapa design untuk kepuasan diri sendiri :P Sekurang-kurangnya kalau banyak design senang nak buat pilihankan. Harap2lah tak perlu banyak pindaan. Aku tak suka kerja-kerja leceh dan buang masa ni. Hurm...

1 comment:

i z z a said...

cute nyer design tuh..kita x pro lg nk design comel2 gini..