Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, February 19, 2010

Khabar gembira di hari jumaat

Hari ini aku bercuti. Pengasuh Damia mintak cuti sebab nak bawa anaknya yang baru lahir ke Hospital Selayang. Kena buat pemeriksaan bulanan sebab baby Nanny Ma lahir tak cukup bulan. Disebabkan kami pun pernah ada pengalaman buat pemeriksaan di bahagian Paed. Jadinya aku setuju bila pengasuh Damia mintak cuti. En.hb pun ikut bercuti. Lagipun ikutkan hari rabu lepas kami masih bercuti. Borang cuti berisi tapi kami tetap datang bekerja sebab kami sama-sama ada kerja urgent.
_________________________

Pagi jumaat ni dapat khabar gembira waktu bukak blog sendiri. Banyak terima kata-kata tahniah dari kawan-kawan. Alhamdulillah rupanya aku menang hadiah pertama contest bina header untuk Malaysia Giveaway. Terasa diri ini dihargai. Uhuhuuuuu....

Terima Kasih banyak-banyak pada pihak penganjur yakni Em's famili. Terharu hakakkkk.... Dan terima kasih banyak-banyak jugak pada teman-teman blog dan yang lain-lain kerana sudi vote untuk header aku. Jasa korang tak dapat dibalas hanya dengan terima kasih. Bagaimanapun jasa kalian tetap kukenang sampai bila-bila :) Terima kasih sekali lagi, sayang korang semua!!!

Design yang terpilih

Tahniah kepada semua peserta yang ikut menyertai contest ini. Tahniah juga kepada yang terpilih sebagai pemenang. Tahniah jugak kepada Em's kerana sudi menganjurkan contest best ini. Selepas ini akan ada sedikit pindaan yang perlu dilakukan pada header ini. Aku sikit pun tak kisah andai penganjur mintak adakan pengubahsuaian. Yang penting penganjur sukahati dengan last presentation. Itu yang penting :)

Alangkah indahnya pagi jumaat ini :)

21 comments:

unlisted_one said...

congrats dear! u deserve it!!

ez said...

tahniah wan...pas ni bleh melangkah lagi jauh..hehehe..tahniah2...:)

Wansteddy Tales said...

thanx Nia :)
antara my voter's ni kan2. thanx zillion!

chugie said...

wah.. tahniah..!! memang cantik pun. sngat kreatif ye.

Wansteddy Tales said...

ini le contest design pertama terpilih chugie tu psl sibuk berjoget dgn damia ni ngahhahahah

Wansteddy Tales said...

tq k.teq... jom le rempit join contest :)

hati - ema said...

tahniah teddy

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sangat cantik!!

Hanz said...

Wan, tahniah! U deserve it! :>

Sari said...

tahniah3x wan...
mntak maap bebyk xsempat nak vote sbb hal blog ksari yg meragam tu...anyway keep it up dear!

n@m@n said...

kalau tak nak pakai CK tu bolehla pos ke sini eh..hehe

Tahniah

nza said...

dannnnn akhirnya...YES!!! menangkn contest gak. Tahniah Wan....

♥♥syahadah♥♥ said...

mmg cantek pun..aku suka

Em's Family said...

cewahh ... macam ni lagi boleh demand.. kekekek :) glad you win as well..

Wansteddy Tales said...

thanx ema, e.l.i.s.s.m.i.e, Hanz, k.sari, naman (er... en.hbku myb berkenan nk pakai gune kui3 & tahniah jugak dpt second prize! berbaloi2...), k.nza (thanx zillion 4 moral support k.nza :) & hada...

terus dr jiwa aku berterima kasih mmg terharu dgn tanda sokongan begini :)

i z z a said...

tahniah kak..mmg ssuai header tuh..comey2

yantz-yeem said...

pasnie belanja nasik lemak 1 bungkus!!hahahaha

Wansteddy Tales said...

em's... nghahahhaaa.... janji customer puas hati hakak tak kisahhhh kui3...

izza... trimas izza... izza pn klu design sure blh jd saingan sengit k.wan tu. cayalah.

k.yantz... boleh2.... ko pun kena blanja aku barang kopi es segelas buleh? makan nk kena ada minum2... muahahahhaaa

M@iRaB@bY said...

wah wah, cik puan..rezeki awk...u deserve it dear..

Wansteddy Tales said...

thanx mega ^_^

anin said...

alamak..lmbt nk ucapkan congrats..