Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, February 18, 2010

Sibuk join giveaway sambil design-design

Dalam usaha menyiapkan header untuk sorang mummy. Dah ada beberapa item tapi aku masih belum berpuas hati. Aku nak ubahsuai dulu sebelum publish pada pemiliknya. Harap-harap sabar menunggu yep. Maaf sangat-sangat aku agak lambat nak serahkan final kepada beliau. Kebetulan aku di minggu yang sesak dengan urusan kerja dan baru pulang dari kampung. Jadinya peluang mendesign itu agak terhad.

Sambil-sambil perah idea tu aku sibuk join giveaway harini. Wah2... Sebabkan nak join giveaway ni mudah sangat jadinya tak ambil masa yang lama nak join beberapa giveaway. Harap-haraplah bertuah badan :)