Nuffnang

Thursday, March 18, 2010

LAC Rebranding Contest

Contest ini dianjurkan oleh Leezan Alee Collection. Lengkapkan beberapa syarat beserta slogan seperti ini. Saya sukakan himpunan koleksi Leezan Alee Collection kerana..... (Tidak lebih 30 patah perkataan.)

"Seumur hidup tak pernah sekali aku pakai shawl. Puncanya kerana aku tak reti pakai. Tapi kalaulah dapat menang contest ni, aku akan buat cubaan getir jugak pakai shawl hohoho..."

Antara target shawl kehendak aku:
LAC4

LAC6

LAC1

Antara geng blog yang aku nak tag ialah:

1) Hadani aka syahadah
2) Oniey
3) K.Yantz
4) Izza
5) Ema Red
6) K. Nza
7) K. Ateq
8) K. Sari
9) Ida Senari
10) Ieda Luv Sham

Tarikh tutup penyertaan: 20 Mac 2010

klik sini untuk join contest

6 comments:

chugie said...

ei..awk x penah guna shwal ek?? dulu saya pun takut2 nk menggayakan shawl, tp bila pertama kali try, lama2 dh ilang rasa takut tu..:D

ez said...

ok..wan..aku try..hahah

Wansteddy Tales said...

chugie... mmg xpernah dan xreti. lagipun sejak ada anak ni lagilah saya elak2 nk pakai tudung bnyk lilit. nasip baik skrg jenis tudung sarung je. suppp siap. kalau mcm dulu punya style kena kancing sana sini dgn brooch mula la... jam2 pertama je nmpk elok. masuk jam2 selebet habis tudung senget benget haha...

k.teq... cuba kak. kot rezeki terpijak ha....

nza said...

kakakmu dh dtg nie..oooooo akak di tag ek!!!

kak nza pn xpndai pakai shwal nie...xpndai belit menbelit tu...hu.

sskali cuba mesti ok gakkn...

♥♥syahadah♥♥ said...

ted dah lama aku tgglkan shawl tau..aku mcm selekeh jek pakai..skrg aku suka pakai syria.senang....

i z z a said...

awk tag sy..x prnh pn pkai shawl..hihi