Nuffnang

Wednesday, March 17, 2010

Menang Contest dari Anin

Alhamdulillah rezeki pagi hari. Ikutkan entry ni nak masuk tengahari dah. Tapi lambat pikap punya pasal la entry ni lambat dipublishkan. Pagi-pagi lagi Anin dah jemput ke blognya. Pergi kali pertama aku singgah tinggalkan pesan je. Pastu kali ketiga Anin bagi petunjuk pun aku tak faham-faham lagi. Punyalah slow, haha...

Aku pun blur-blur singgah jugaklah. Memanglah blog Anin ni antara blog wajib singgahku. Kalau tak dapat ketuk iklan dalam blognya, singgah kuis chatbox pun jadiklah. Kalau malas pun aku singgah baca jadi pembaca bisu je. Suka tengok blog Anin sebab beliau ni rajin menyertai banyak contest. Dan berkat menang satu contest, Anin taja pulak satu contest khas untuk refferal contestnya.

Aku pun ada join contest yang Anin join tu tapi aku tak menang dengan bergaya pun. Tapi tak sangka pulak Anin ada buat contest lanjutan. Dan lebih tak sangka aku yang menang! Aduh duuuu... terharunya hakak.... nampak air mata terharu dipinggir mata ini? Terharu sungguh. huhu...


kek lapis swiss roll on d way... yeay!

Sekali lagi, trimas Anin. Semoga murah rezeki Anin sekeluarga, amin...

14 comments:

MRS. K said...

wah.. menang lagi! murah rezeki betui!

anin said...

itu aaa penat den bbagi hint kat akak.. kak..nnti ye sy pos dgn lajunyeee

Sari said...

tahniah wan..semlm ksari nmpk nama wan tapi org tgh cuti2 yer..ksari pun baru stat keje arini, mood cuti masih menggebu ni..arggghh

i z z a said...

sedapnyer kek lapis tuh kak..nyum3

Wansteddy Tales said...

mrs.K... hehe.. alhamdulillah, rezeki terpijak.

k.sari...haha... klu anin xjemput mmg sah wan xtahu. sonok tgk akak sefamili jln2 bercuti. lepak2 di KLCC. tah2 hari yg sama wan kuar berjalan ke sana. silap2 dok sederet makan satu meja tak perasan haha...

anin... hohoho... maafkanlah diriku. sngt blur tau. xtahu menahu langsung psl contest ni yg tahu pn psl contest yg satu lg tu huhu. trimas anin ;) akan akak tunggu dgn sabarnya dan lahapnya hohoho

izza... meh merasa sama dik. izza punya besday, hakak dpt kek. kui3...

chugie said...

wah, menang lagi! rezeki betul lah..

Hanz said...

cantiknyer kek lapis! rasa sayang nak makan.Tahniah Wan!

hati - ema said...

tahniah...... makan kek jgn lupe kat aku....

Momma Mia said...

wah congrat wah!! yum yum yum!!

Miss Q said...

cantiknya!! mengiurkan!

♥♥syahadah♥♥ said...

tahniah shayang..kek lapis mmg best tau..

kakpah said...

tahniah wan. meh sini kek tu seketul ..

ez said...

tahniah wan...haha..bestnye makan..:)

Wansteddy Tales said...

chugie... trimas... saya pn xsangka contest ni ada. mmg blur bila diumum pemenang hahaha

Hanz... itu la. saya ni dah le sukakan benda comey-comey. silap2 saya buat display je atas meja kerja ni smpi berkulat sbb syg nk makan hahaha

ema... ingt.... nak offer je xmampu hohoho...

momma Mia... thanx... saya mmg suka kek! huhu

miss Q... sayang nak makan. xsabar n tgu smpi kiriman keknya hahaa

hada... aku jarang2 makan. seingt2 aku last makan beberapa tahun yg lalu. mmg jakun ni huhu

k.pah... nak suap style maya boleh? hohoho

k.teq... nanti aku jamu kat ofis. sbb kiriman tu aku mntk hntr ke ofis. kt rumah xde sapa boleh amik.