Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, April 8, 2010

Khabar duka

Semalam lepaskan gian berkaraoke kat ofis.. Habis segala suara selandak keluar ngahhahaa... Sebenarnya aku lelah. Bukan lelah sakit tu. Tapi rasa sengal otak mengenangkan banyaknya benda aku nak buat. Senarai To Do List berderet-deret tak berusik. Sudahnya banyak deadline keciciran. Aku nak sudahkan header design untuk member blog pun takde masa. Sori sangat-sangat. Aku nak makan kat luar pun malas. Sudahnya masaku seharian di depan pc. Mata asyik pedih-pedih sebab hadap komputer je.

Harini masuk kerja saja disambut dengan berita sedih. Salah seorang teman ofis kemalangan. Patah tangan. Semoga cepat sembuh, Daz. Beliau ni teman berkongsi meja denganku. Walaupun berhadang partition tapi kalau jengah sebelah menyebelah terjojol jugak kepala. Teman bergaduh di kala boring. Dan teman lepaskan geram bila bengangkan sesuatu atau seseorang di ofis heheh... Meja kerja terasa kosong tanpa beliau. Semoga beliau dapat segera kembali bertugas.

Aku kemalasan nak menulis panjang hari ni. Sambung kerja dulu.

6 comments:

yantz-yeem said...

la...yudaz accident ke???teruk ke???

nza said...

moga kwn wan cpt sembuh...wah, smpt brkaroke tu...

[-suziey-] said...

hmm boring sgt nampaknya..gaya penulisan pn busan je..sbr ok

Wansteddy Tales said...

k.nza... smlm ladies day.. semua perempuan2 saja berkaraoke. owh, sesat sorg mamat hohoho

k.yantz... yup. patah tangan. sport rim moto patah 3.

suziey... mood tgh boring ni. klu mood baik laju je menaip. ada je akal nk menulis hohoho

wan senari said...

zaman sy berkaberet dulu.. tak penah pun nampak akak berminat nak join melalak.hhuhu unexpectable tol lah..hehe

Wansteddy Tales said...

ida... dulu akak merendah diri hohoho.... sbb ramai sngt bersuara sedap yg takot2 nk karaoke tu. smlm ramai org dh balik. survey tmpt dlu bru leh melalak haha