Nuffnang

Tuesday, May 18, 2010

Si hampir tua yang cepat tersentuh

Aku ini walaupun bermuka bengis tapi cepat sensitif tahu. Wuwuwu.... Bak kata memberku. Dalam hati ada taman. Tapi ini bukan kisah chenta. Ini pasal sebuah entry entahkan siapa. Yang aku baca tersemat ke lubuk hati. Sangat mengharukan.
Kisah sepasang suami isteri yang sanggup mengambil anak angkat yang entah dari mana-mana. Kisah lanjutnya tak perlulah aku ceritakan panjang lebar. Tapi kesimpulannya aku memang cepat sedih dengan kisah baby-baby. Cepat je hati aku sayu. Nak-nak kalau tengok muka super inesen baby ni. Ikut pulak dengan kisah yang menyayat hati. Mulalah aku membaca dengan mulut tercebik-cebik tahan nangis. Dah tua bangka sensitif ya amat.
Aku kembali memproses gambar. Kalau rajin aku preview artwork on going aku neh hehe...
Bersemangat waja! Yosh!

2 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

uhuhuhu!! dalam hati ada taman :)

Wansteddy Tales said...

ieda... hak hak hak.... gelak besar hakak ><