Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, May 14, 2010

Vote & leave comment for my contest ~ creative ram-page

Sudi-sudikanlah vote dan tinggalkan komen di ruangan penyertaan contestku. Contest creative Ram-page ini memerlukan hasil kerja kraftangan peserta. Klik website ini untuk ke laman contest tersebut Ram-page contest.
Jika sudi vote dan tinggalkan komen, carilah namaku Wan Hairulshifah binti Wan Zahari. Semoga ada tuah di situ ^^'
Semua design perlu berasaskan bentuk kambing biri-biri. Sebenarnya aku dah hantar dua penyertaan. Satu kraftangan berbentuk wall hanging. Satu lagi papercraft. Tapi entah kenapa design papercraft masih belum tersenarai dalam senarai peserta. Mungkin belum dimoderate lagi. So tunggulah kemunculannya, barulah aku taruk rupa papercraft yang aku hasilkan tu dalam blog.


Kraftanganku ~ Wall hanging sheep design


Aku memilih kraftangan jenis wall hanging. Yang selalu diletakkan di atas katil baby tu. Tapi design aku takde bunyi-bunyi. Menggunakan kertas sepenuhnya dan sedikit hiasan tambahan seperti reben, bunga hiasan dan manik.
Susah jugak nak potong bentuk-bentuk kambing biri-biri tu sebab banyak sangat lekuknya. Sudi-sudikan vote dan tinggalkan komen di ruangan penyertaan contestku ye yep ^^
Kerjasama korang aku sertakan dengan
ucapan penuh ikhlas ~
Terima Kasih banyak-banyak^^

8 comments:

ibu_Arifa said...

ok kak wam..saya dah vote for you.. good luck :)

Wansteddy Tales said...

min ~ trimas. susah nk menang klu beat dgn chinese. psl kraf dorg mmg terer.

Momma Mia said...

lovely..lovely wan...
kami dah vote!! all the best!

kakyong said...

rajin nya wans masuk contest yg camni..
ni memang betui kreatip & berseni...

gud luck wans

Momokz said...

Huhuhu... cun-cun! Aberol tgh update dan transfer semua post ke blog baru, siap nanti jangan malu jadi follower eh!

Wansteddy Tales said...

momma Mia ~ trimas. klu rajin plan nk design lagi, saja suka2 ^^

Wansteddy Tales said...

k.yong ~ mmg makan masa join contest cmni k.yong. klu join contest yg selalu mntk beli barang tu senang skit. tp bnyk mkn duit. klu kalah mula rs rugi hehe. contest cmni bnyk mkn msa tp klu kalah xkisah sbb template dah ada dgn kita. leh simpan hehe

Wansteddy Tales said...

a. erol ~ wan follower pertama! hehe... pasni leh pomotkan blog a.erol kat member2 ;)