Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, June 28, 2010

CUTEST BABY IN PURPLE By Mama

Contest ini dianjurkan oleh Mama dari blog MAMA | Contests | Giveaways. Melihatkan banner contest je dah buat aku tertarik nak join. Harini aku memecahkan rekod sekali lagi. Pertaruhkan gambar Damia untuk contest. Jom ramai-ramai kita memeriahkan contest ni. Gayakan anak kita dengan pakaian berwarna ungu. Mama kata, tak kisahlah apa jenis pakaian pun. Asalkan warna ungu tu menonjol!

Topi sejuk ini jadi pilihanku. Berwarna ungu dan jarang sekali diperagakan oleh Damia. Dikenakan ketika bercuti di Genting Highland. Itulah satu-satunya waktu Damia tak menolak pakai topi ni. Sekarang.... dia dah tak nak pakai topi ni... huhu... sayang je! Aku punyalah sukakan topi ni... Contest ni wujudkan kenangan Damia memakai topi sejuk ni. Trimas Mama kerana sudi anjurkan contest best sebegini!

NAMA ANAK:
Aliya Damia binti Azmi


UMUR ANAK:
2 tahun

TARIKH LAHIR ANAK:
24 mac 2008


EMAIL:
washifalo@yahoo.com

Banner contest.
Klik gambar untuk terus ke entry contest ini!

Kenapa aku kata contest ni best? Tengok sajalah senarai penajanya. Gempak-gempak belaka! Jom beramai-ramai kita memeriahkan contest best ni. Untung ada rezeki boleh menang voucher secara besar-besaran dari blogshoppe yang best-best!


Senarai penganjur.
Jemput klik banner untuk terus ke blogshoppe tersebut.

my-Kidzone


Apple Of Mom's Eye


Jemari Art

Tarikh tutup contest pada 1 Julai 2010
Jom sertainya dengan penuh jaya dan bergaya!

6 comments:

♥MAMA♥ said...

salam..mama dtg ambik gambo & check skali ye ;-)

*mama x jumpa banner penaja MY-KIDSZONE kat sidebar & juga blog2 penganjur & seme penaja kat bloglist/blogroll,harap leh masukkan ye ;-)

Wansteddy Tales said...

alamak! bnyknyer saya tercicir. maaf ><

saya betulkan esok sempat lagi kot mama ^^' insya'allah akan dibetulkan segera ><

trimas maklumkan.

Momma Mia said...

wah tantek la Damia in purple.
Good luck dear!!

Wansteddy Tales said...

mommaMIa ~ trimas ><
topi ni dah dipandang enteng dek damia huhu

Wansteddy Tales said...

Okes mama dah update: trimas bagitahu keciciran maklumat tu.

senarai banner semua dah diletakkan di sidebar kanan. banner Mama contest, jemari art, my kidzone & appleofmomseye

blog2 penganjur dan blog mama dah diamsukkan dalam link tapi ikut kategori jenis blog.

blog MAMA dalam bloglist

blogshoppe:
my kidzone & appleofmomseye

handmade blog:
jemari art

♥MAMA♥ said...

wokeyy seme lulus ;-) thanx for joining n gud luck kay ;-)