Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, June 28, 2010

Give Away - Just For Fun

Giveaway ini dianjurkan oleh Mrs Kelly Walther. Pelbagai jenis hadiah menarik disediakan untuk pemenang bertuah. Bestnya hadiah yangditawarkan memang jenis kegemaran aku. Set pinggan mangkuk english style. Woa...! Suka giler! Kalau murah rezeki aku, dapatlah set yang cantik dan pelbagai ni!

Tengok koleksi hadiahnya, best-best belaka!

Rebut peluang untuk memenangi set pinggan mangkuk super best camni! Jom beramai-ramai kita memeriahkan giveaway ni. Menariknya ada hadiah khas untuk refferer terBest!

Kalau korang ikuti giveaway ini dari blog ini. Sudi-sudikanlah rujuk aku WANSTEDDY sebagai refferer korang yep. Aku amat-amat hargainya, TRIMAS!


Referrer aku ialah...
Arol DSHW
Trimas kepada Arol kerana sudi perkenalkan hakak
dengan giveaway best ni. Jasamu hakak kenang!

Tarikh tutup giveaway pada 31 Julai 2010

5 comments:

Momma Mia said...

huhu wan memang suka english design ala2 vantage kan... puh puh semoga murah rezeki wan. Amin!!

Wansteddy Tales said...

Trimas Momma Mia ><
semoga Alin dan keluarga juga dimurahkan rezeki berkekalan, amin...

yup, kegemaranku itew hahaha...
sanggup perabih nak deco2 english. walhal xcntik mana pun kuhias. xreti design rumah hahaha

AcuRose said...

wan..acu pun nak join lah
leh jadi referer acu ngak?
hehe..
pingan mangkok tuuu..wowowo

Wansteddy Tales said...

Acurose ~ hehe... arol dah cop dulu. xpe, next kontes acu join sbg refferer ajaklah wan join sekali. soheh wan jd refferer acu punya, dun wuri ><

AROL DSHW said...

good luck yeah, hakak wan!
hehe. :)