Nuffnang

Monday, June 28, 2010

Wansteddy Giveaway update

Nak rileks kan hati dengan cerita pasal Giveaway Wansteddy. Aku belum beli hadiahnya. Tapi dah ushar yang best-best! Dolly ada yang aku dah prepare raw design. Tunggu pemenangnya bagi contoh baju je. Barulah aku siapkan full design. Seronok gak sambil-sambil layan kerja pening ni aku melukis dolly. Dolly untuk customer pun masih dalam pembikinan. Aku tak nak paparkan design yang belum siap. Biar dah siap sepenuhnya baru puas hati nak papar.
Dolly di atas bukan final design.

6 comments:

mama zharfan said...

me kalau menang (kalau ker) nak dolly pakai dress sbb me suka pakai dress heheeh

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ dress? no prob >< mmg saya skrg dok ushar2 dress cute2 dlm internet hehe

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

bestnya kalo menang..
ada dolly cute

Wansteddy Tales said...

Yana ~ akak harap ada masa nak design bnyk2. tp takut xmampu je ><
wish good luck utk Yana ^^

anin said...

ala bestnye..kak dh trima kek lapis??

Wansteddy Tales said...

anin ~ trimas.
psl kek tu belum lg anin. kdg2 dilevery kat sini lmbt smpi. ada sekali trima bungkusan ps xpress kl ke kl lepas 7hari! sabo je la... pape pn trimas anin. dah sampai keknya akak akan gtau anin sesegera mungkin ><