Nuffnang

Thursday, June 17, 2010

Hadiah ~ MPH giveaway

Alhamdulillah... terima satu lagi panggilan rezeki. Kali ini daripada MPH 1Utama. Kali ini rezeki Damia sebab nama pemenangnya atas Aliya Damia binti Azmi. Tapi aku tak tahu apa hadiahnya. Mungkin buku cerita kanak-kanak sebab giveaway ini ditawarkan untuk ahli MPH Kids Club. Terima kasih banyak-banyak pada penganjur.



Kalian yang suka membaca, jadilah ahli kelab buku MPH. Banyak faedah yang mudah diperolehi. Lebih manis kalau korang buatkan sekali kad untuk anak-anak. Dapat diskaun untuk bahan bacaan kanak-kanak.

Klik gambar untuk direct ke MPH Online
Lawatilah MPH Online. Sekarang MPH sedang menganjurkan contest My Best Friend Blogging 2010. Aku dah sedia paparkan entry berkenaan contest tu dalam blog ni. Linknya di sini. Sedang ura-ura memikirkan sama ada nak join tak contest ni.

10 comments:

mama zharfan said...

congrats to both mommy & child :) rezeki tu...and ur dolly sgt cute..bestnya dpt letak pic mcm ni dlm entry blog :)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ trimas >< semoga saya xmalas buat macam ni selalu. tp ye la.. mood design saya berubah2. bila sepi xde la gmbr pape dlm blog ni hurm....

::Mamalyna:: said...

tahniah2...

Wansteddy Tales said...

mamaLyna ~ trimas ><

yantz-yeem said...

wahhhh tahniah!!!untung damia nie...ada luck!!!caiyokkksss!!!

Wansteddy Tales said...

k.yantz ~ trimas ^^'

AcuRose Lil Art said...

congratz to both of you..
tomey ar dolly mom n doter tuh..

kinna said...

congrats to both of u! er, leh jd duta-dolly mph ni.. :)

Wansteddy Tales said...

acuRose ~ trimas >< suka ur dollies jugak. cute2 best je mata memandang ^^

Wansteddy Tales said...

Kinna ~ ahhaha... kalau pihak MPH beli, kayo mokcik! (berhangan sudah makcik sorg ni kui3)