Nuffnang

Monday, June 14, 2010

MY BEST FRIEND Blogging Competition

Ini contest anjuran MPH, bukan tajaan aku hahaha... Saja aku letak dolly aku sebab ini blog aku kan. Aku suka banner contest ni sebab ada teddy bear! Ehem... Jemput kalian sertai contest ini.
Title: MPH "MY BEST FRIEND Blogging Competition 2010"
Prizes:
1st Prize
One iriver e-Reader
2nd Prize
RM300 worth of book vouchers
3rd Prize
RM200 worth of book vouchers
Consolation prizes x 7
RM100 worth of book vouchers
Deadline:1 August 2010

Kongsikan cerita tentang kisah korang dan sahabat baik. Camne korang menghargai sebuah persahabatan. Contest ni terbuka kepada semua rakyat Malaysia berusia 18tahun ke atas. Kecuali staff MPH tentunya. Cara nak sertai: Tuliskan kisah tentang sahabat baik anda dan Blog!

Link: http://www.mphonline.com/contest/my_best_friend.aspx

Good Luck!
Aku susah sikit nak join contest mengarang cenggini. Ayat-ayat aku tak bombastik macam ayat Suziey aka Mama Zharfan. Pada aku Mama Zharfan ni kira mentor aku dalam penglibatanku menyertai contest. Mama Zharfan seorang kawan blog merangkap pendorong semangat aku sertai contest.

2 comments:

mama zharfan said...

elo elo..me pun tak terer la bab2 mengarang ni :p :p

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ hahaha... sbbkan mama zharfan lebih bnyk menang contest kira mcm sumber inspirasi dah ni. compare dgn saya la. mmg jauhhhh bezanya. kdg2 mama zharfan boleh bikin ayat yg xtercapai dek akalku bestnya ><

huhu.. bru perasan saya tak taruk link blog suziey hahaha...