Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, June 29, 2010

Kemaskini bloglist

Aku dalam sessi mengemas kini blog. Jika ada senarai blog yang hilang-hilang jangan kecik hati. Mungkin kerana aku dah susun ikut kategori blog. Contohnya blog best design macam blog AcuRose. Aku taruk dalam link blog Superb design Mania.
Susunan ikut jenis blog ni senangkan aku terjah ikut kategori. Sebab kadang-kadang penat gak nak cari blog yang ingin dilawati dalam kadar segera. Mula-mula nak bahagi blog ibu-ibu, tapi kenangkan ada gak blogger yang aku tak tahu dah kahwin ke belum. Kes sorok status, hahaha... Jadinya takdelah linkblog ibu-ibu. Pening hakak nak susun lagi kang ha....
Ada juga banyak link-link berkaitan dengan shopping, design, tutorial, resipi dan lain-lain. Pun aku dah bahagi-bahagikan ikut jenis blog. Kalau ada yang masih belum disusun tu maknanya kerjaku masih dalam pemulihan. Curi-curi masa kemaskini blog yang semak ni hehe

9 comments:

Sitisifir10 said...

will my link stay in this blog? :D

Hanz said...

Wan, me pun samer..tapi bukan bloglist tapi dok tengok old posting, letak watermark kat gambar pastu letak dalam photobucket baru bubuh dalam posting balik..demi tak nak beratkan blog..huhu..

AcuRose said...

wow.. blog den da dinaik kan pangkat..
huhu.. tima kasih la cik teddy yg kiut miut.. smoga dimurahkan rezeki dan dilapangkan dada bersabar dgn kerja2 yg menimbun itew.. tapi segan pula berada dikategori tersebut :)

ni idea yg bagus.. berkemungkinan ada yg nak copycat update bloglist mcm nih. mmg senang nak terjah slalu...

Wansteddy Tales said...

lupa nak masukkan sekali tadi. blog2 yg mmg senaraikan blog wansteddy akan diutamakan dlm my bloglist. tp mana2 yg xadd my blog dlm bloglist dorang tp saya suka baca, tersenarai jugak hahaha... wat masa ni banyak xubah lagi. blog2 tak aktif pun masih tersenarai. saya terpaksa edit pelan2 ikut peringkat.

Wansteddy Tales said...

SitiSifir10 ~ of kos! hahaha... saya suka baca seraca rahsia. nak komen kdg2 ayat tergantung. best baca blog Siti ><

Wansteddy Tales said...

Hanz ~ tindakan bijak! saya pn dah tension kdg2 tgk blog ni kdg2 lembab. file pic upload besar2 mana xnya haih... boleh ikut cara Hanz pasni. tp saya mmg xrajin nak uplaod 1by1. klu malas2 uplaod je lah ori file. tp saya pastikan file tu dah resize kecik dulu hehe

Wansteddy Tales said...

AcuRose ~ Design acu tersendiri. ada style. mmg layak diiktiraf designer superb!

Blog2 fav design dok dalam link tu. senang nak baca ikut abjad. kalau ada yg nak copycat cara tu saya xkisah. lain org lain minatnya hehe...

trimas doakan baik2 untuk saya acu. Saya doakan acu sekeluarga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia. amin... seronok kenal acu. macam dah kenal lama ><

mama zharfan said...

me nampak my blog dlm ur blog list :) tq :)

Wansteddy Tales said...

suziey ~ hehe... antara blogger yg mensti diletak dlm link. trimas kat suziey gak sbb sudi jengah sini >< terharu ^^