Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, June 30, 2010

Award Pink dari Momma Mia!


Sukahati terima award penghargaan daripada Alin aka MommaMia. Award ni khas untuk peminat tegar PINK! Dan bertepatan sekali dengan citarasaku kepada warna pink ini.. Trimas Alin!


1. Link kepada orang yang bagi award ni: http://alinalan.blogspot.com/


2. Nyatakan sebab musabab anda minat kaler PINK : Nak cerita panjang menjela. Tapi kalau sudi jengahlah entry ni: "Warna kegemaranku (Contest KhazisBoutique)" Disebabkan contest aku kerah ingatan aku tentang kisah silam hahaa... Kelakar... kelakar... Enjoy je aku join contest Wilda ni. Walaupun tak menang, tapi ingatan join contest ni memang best sebab aku enjoy bikin entrynya.


3. Sejak bila suka kaler PINK: Sejak kecik.


4. Nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kaler nya PINK:


Buku nota aku segalanya tentang perincian contest dll hahaha
wall hanging teddy bear pink kat ruang meja pejabat
Set sarung bantal english deco kaler pink
Cermin berhias pink

Baju nikah pink

5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK:

Pink ni. Nampak cam purple pun ada, haih...


6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK : Ada yang aku nak letak linknya, dah terima kot tag ni dari blogger lain. Tapi senarai berikutnya aku pasti suka PINK!


Izza (izza suka pink kan kan...)

Ema (suka merah, tapi aku tag gak hahahaa)

Intan (blognya english style, mesti suka pink jugak sebab pink kaler romantik)

AcuRose (sama-sama peminat tegar PINK, yeah!)

Yang lain-lain aku tak dapat kenalpasti la. Tapi kalau korang pun suka pink, apa salahnya amik award ini kan. Khas untuk kami peminat tegar PINK!


Gambar selitan: kalau aku ada kucing, kucing aku pasti berhias begini miaahaha...

Gambar selitan: aku memang suka pink. Tapi belum capai tahap budak perempuan ini. Kes jeles dah ni hahaha.... Bestnya seluruh bahagian warna pink. Segala harta warna pink. Tapi bila semuanya pink... pink... pink.... agak pening! wakakaka... (bukan lagu waka waka ~shakira)

6 comments:

Momma Mia said...

huhu penuh bilik budak tu dgn PINK. Sian kucing tu la Wan. hihi... Glad u among peminat PINK tegar dear!!

Suke piccas wan dgn Damia. Soo sweettt!

Ema said...

nak cari bende pink dulu

AcuRose said...

wow..semer pink!
acu juga menyukai pink!hehe
congrats dpt award lagik :)

Wansteddy Tales said...

MommaMIa ~ tu la... pening saya tgk penuh sngt dgn pinknya hahah... part kucing tu mmg jd bahan gelak guling saya alin. kelakor gile, ada satu pic kucing yg buat muka bengkek kena pakai headband. lupa nk upload sekali hehe.

trimas. itulah satu2nya pic damia nk bergambar dgn saya secara sukarela haih...

Wansteddy Tales said...

ema ~ hahaha... kijam lak aku kenakan kawan gini. tp aku xkenakan ko ema kan kan... hehe

Wansteddy Tales said...

acuRose ~ adowh... boleh tak wan taruk nama acu dalam senarai? hahaha... jap2 nak update entry ni hehe