Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, June 9, 2010

wansteddy dolly

Pecah kepala aku baru-baru ini libatkan projek mega inilah. haha... Walaupun bukan projek penting. Tapi aku rasa perlu buat pengubahsuaian pada profile atau avatar aku tu. Dah muak aku tengok muka bengis aku hiasi profile aku tu, haha... Macam tak mesra alam je. Walhal nama dah kedengaran comel dah. Wa... jangan marah... jangan marah... aku termasuk bakul bereben jap! haha...
Sekurang-kurangnya dolly aku ni akan dijadikan dolly rasmi blog ini. Seterusnya jadi icon projek aku seterusnya. Semalam aku rekabentuk 3dolly. Sila rujuk gambar di atas mengikut susunan rekabentuk.
Hari ini bila aku dah siapkan ketiga-tiga design tu, rasa tak best pulak. Aku kan suka pink. Tanpa pink aku rasa tak lengkap. Jadinya rekabentuk keempat siap direka hari ini.
Lazimnya teddy bear dikaitkan dengan warna coklat kan. Kali ni aku ubah habitnya sikit. Aku taruk kaler pink sebagai sut 'aku'. Imagine mini me dalam sut teddy bear lah. Kendian aku tambah sayap pulak. Kekonon sut ni boleh terbang. Ecey ceyyy... Berangan biar tinggi hehe...
Rancangan berikutnya, aku nak lukis pelbagai jenis costume lak untuk mini me ni. Kalau rajinlah. Nak bikin ini mini me pun jenuh aku perah otak.
Seronoknya! mini me dah siap!

7 comments:

Ijan said...

wah..comel2!!

chugie said...

cute sangat wan!

Wansteddy Tales said...

ijan ~ alahai.... trimas dear ><

Wansteddy Tales said...

chugie ~ trimas chugie, terharu diriku hehe

yantz-yeem said...

aku pon nak create le 1 dolly hahahaha...tpi malas lebih menguasai diri aku....

weh aku sokong la coti ko nak jaga damia...coti la nxt week sampe selasa...aku takde kat opis hahaha

Wansteddy Tales said...

k.yantz ~ ko bg aku seploh henggit aku create dolly utk ko. tp design dolly utk ko ni aku kena prepare mental sbb kena bnyk2 ubah wakakakaa....

Momma Mia said...

gojessss & comel sgt!