Nuffnang

Friday, July 2, 2010

Friendly Blogger Award

Kejutan lagi buatku di petang jumaat. Kali ini dari cik YanFie dari blog YanFie's Cottage. Terharu aku terima award ini. Tahukah kenapa? Kerana award ini dihasilkan sendiri oleh YanFie dan aku antara penerima awal award comel ini. TRIMAS! YanFie ...



Aku rasa teruja sebab dipilih antara teman

blogger awal menerima award ini!



Jemput bertandang ke blog YanFie:

http://yanafie.blogspot.com/

Jawapan Tag
1) Nama samaran yang paling anda suka dalam hidup anda dan kenapa?


Kat rumah aku suka abah panggil aku Efa sebab famili yang lain suka panggil aku Epa je. Kan jauh bunyinya tu. Efa lembut sikit Epa??? Haih... Sebab tu aku garang. Nama pun cam garang, hahaha...

Kat dunia maya geng-geng forum panggil aku Ted. Singkatan nama teddy tu. Kalau borak-borak dengan geng forum panggilan ini masih berterusan. Aku sangat terharu, dorang ingat lagi kat aku. Aku je malas nak ber FB sebab tak reti! hahaha... Aku sayang geng-geng forum AMNET dulu. Doranglah kawan yang banyak beri jasa sepanjang aku perlkan tips-tips petua-petua tika mengandung hehe...


Tapi nama gelaran paling aku suka semestinya: wansteddy dan kini ia lekat sebagai nama pengenalan my blog!



2) Berikan pendapat ikhlas yang ringkas tapi padat tentang blogger yang tag award ini kepada anda. Cadangan, pujian @ kritikan diterima dengan hati terbuka.


YanFie pada pengetahuan aku berpangkat adik untukku. Orangnya sweet, gaya penulisannya menunjukkan beliau seorang yang teliti. Susunan kata beliau tertib itu yang buat aku tertarik baca entry-entry di dalam blog YanFie. Tapi paling utama sebab aku suka masuk blog YanFie kerana rekabentuk background blog beliau yang ceria. Elemen lebut dan manis seimbang. Memang menambat hati. Benarlah kata orang. 1st impression tu penting. Kalau blog orang tu mesra pandangan mata memang makin jinak pengunjung nak datang menyinggah. Aku kena gigih perkemaskan blog aku lepas ni ahhaha...




3) Senaraikan 6 teman blogger yang anda mahu tag untuk menerima award ini yang dirasakan sangatlah friendly:



Kalau boleh aku nak bagi semua, tapi penerima award ciptaan YanFie adalah seperti yang berikut:

Eily
Min ibu Arifa
Nadia
Kak Yong
Anje
Kak Nza

8 comments:

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Sis, sungguh terharu dgn ucapan sis tu...rasa sebak bila baca... huhu².. Sy buat menda kecik jer, tp cara sis terima tu mcm besar sgt²... Btw, tengs sebab sudi award yg x seberapa tu... Datang melawat Yanfie lagi nanti yer.... =)

Wansteddy Tales said...

YanFie ~ hakak lagi terharu. fresh from oven design award tu! mmg rs dihargai. trimas ye YanFie. jemput2lah kunjungi akak selalu ><

kakyong said...

comelnya award..
kakyong ni ada byk hutang award yg tidak/belum ditampal/digantung... :p

thanks wans atas ingatan..

nza said...

TQSM krn sntiasa mengingati kakak sorg nie.....nnti akak tepek kt sidebar...umuah!!!!

Wansteddy Tales said...

k.yong ~ wan plan nak susun atur blog tapi bila bukak template baru internet cepat hang! wansteddy studio tu sempat tukar pn sbb wan xpilih jenis blog. taram je letak mana yg sempat pastu save hahahah...

sama-sama kasih k.yong ><

Wansteddy Tales said...

k.nza ~ Dirimu selalu diingati k.nza ><

sama-sama kasih ^^

design awardnya adik YanFie yang reka sendiri. Kreatif kan ><

QuEeN Of 2 Heroes said...

thanks kak....nanti sy tepek kat blog ye... ^_^

Wansteddy Tales said...

sama2 kasih nadia ><