Nuffnang

Wednesday, July 7, 2010

Pengumuman penting

Aku tahu ini tidak best disebut. Tapi aku mohon jasa baik korang periksa komen korang dalam entry blog aku ni. Wujud atau tidak? aku dah semak tadi banyak yang hilang. Apakah blog aku ini?
Yang pastinya aku semak di dashboard berlambak-lambak komen belum di moderate. Tapi bila aku singgah kolum moderate automatik semua komen-komen blogger hilang tanpa dapat dikesan. Memang aku rasa kesal dengan situasi ni. Korang pernah alaminya?
Yang penting kepada semua peserta GA aku. Sebab aku risau kemungkinan komen korang hilang begitu je. Aku dah semak-semak tadi. Mana yanga da tu okes la. Yang hilang? Aduh... memang diluar kawalan aku.
Apakah gejala virus menular ke dalam blog aku?

8 comments:

ieda said...

blog saya pun macam tu juga..ni masalah blogspot rasanya.
ada gak blog kengkawan lain yg kena.

kakyong said...

wans,
rasanya bukan wans sorg yg hadapi amsalah ni , ramai juga blogger lain yg komplen pasal ni kat blog memasing..

♥♥syahadah♥♥ said...

testing2 1234

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Salam teddy
ne saya bagi link contest blog U yg saya masuk tue semula

http://kokoadik.blogspot.com/2010/06/wansteddy-giveaway.html

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

aik...kiter nyer pun ada jadi camtu gak...tapi tak de plak komen tu hilang...

Ema said...

aku pun kene.. tu blog tengah weng tu..

iem said...

masalah blogspot rasanya wan..sbb im pun hadapi jugak

Wansteddy Tales said...

trimas bagi info. saya sangka kena sorang je huhu... risau gak.