Nuffnang

Tuesday, August 10, 2010

Award Blog lawa Gila


Terima kasih pada Izan kerana sudi senaraikan aku antara pemilik blog lawa gila. Huhuhu... Aku yang sensitif ini terharu sekali. Trimas Izan. Jemputlah bertandang ke blog Izan, ibu anak kembar ni ramah sekali. Tak rugi kenali Izan. Sebab beliau memang antara kawan blog yang setia kawan.

Suke tak award ni?
Suka, suka, suka...! Designnya kemas dan cantik. Designernya pandai bermain dengan rekabentuk dan kompisisi layout. Thumb up untuk designernya. Eh, ada ka patut aku komen design award ni? hahaha...

Kamu rasa blog kamu lawa gila?
Secara jujurnya aku rasa tak lawa. Aku teringin benar nak makeover blog sendiri. Aku tak nak tempah kat orang lain sebab aku nak design layout blog ni originalnya dari kerja tangan sendiri. Aku takut aku terlalu cerewet kalau order kat org lain. Atau terlalu tak sampai hati sampai serahkan bulat-bulat kerja design kat orang, sudahnya aku pulak tak puas hati hehe... Masalahnya asyik bertangguh nak belajar design makeover ni. Maka aku punya blog masih begini. Tak memuaskan hati sendiri huhu...

Kamu selalu singgah di blog sape?
Cubaan getir singgah semuaaaaa rakan bloglist. Tapi terlalu banyak nak dibuat dengan masa yang terlalu suntuk. Sesiapa saja yang tinggalkan komen dalam chat box dan komen dalam entry aku cuba jengah jugak walaupun setakat sapaan ringkas. Bak kata pepatah, Orang berkunjung kita singgah balik. Aku reka sendiri, jangan semak dalam kamus peribahasa.

Beri senarai blog yang lawa gila bagi kamu..
Semua blog punya keistimewaan masing-masing. Tapi yang begitu menguja mataku blog AcuRose, Whitey Mommy sebab dorang buat makeover blog sendiri.

Tag kepada orang yang kamu rasa patut dapat award special ni
AcuRose
MommaMia
Whitey Mommy
Baby Intan
dan semua dalam senarai bloglist aku.

Jemputlah amik award ini yep!

3 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah pada yang dapat award tu...jangan lupe tepek k...sib baik eden tak kena

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah dpt award gitu :)
selamat berpuasa :)

Izan Ishak said...

hi wan...
thanks sebab dah tepek award ni kat belog ye~~~