Nuffnang

Wednesday, August 4, 2010

Contest 20'000 ongoing

Sambil-sambil kunjung sini jenguk-jenguk sekali nombor total visitor kat sebelah tu ye. Lagi berapa orang klik je dah cecah 20'000! Siapalah yang bertuah kali ni.
Hadiah yang ditawarkan:
3 jenis design dalam blog Wansteddy Studio. Apa-apa pun boleh. Jangan mintak 3 item yang sama sudahlah ye. Contohnya 3 header. Tak mampu hakak nak layan dek non.... hahhahaa....
Kepada yang berjaya. Print screen dan emailkan kepada aku kat sini: washifalo@yahoo.com
Siapa cepat dia dapat... wohoooo!

4 comments:

AcuRose said...

myb its mine!..hahaha (gelak dgn evil nya). Kalu kena ni nak gak design dari wan. Janji acu x byk songeh wan..hehe

Wansteddy Tales said...

Acu ~ segannya nak designkan utk acu. dsgn acu lagi superb! klu acu menang wan kena hadap sessi perah otak habis2an. huhu...

g.luck Acu!

Izzatul Iman said...

wah....jauh lagi la...

baru 10995... tambah lagi 5 baru jadi 11000, lagi 9000 baru sampai 20000...

huhu...


tapi benanye dah 2 hari internet ni bengong...semalam lagi nak bagi komen dolly yang Wans buat untuk Linas dan lain2 tu cantik betul!

Wansteddy Tales said...

izzatul iman ~ aha! itulah tricknya! hahaha... xde la. klu letak lebih kurang dr angka tu risau tak terbuat je dsgnnya. skrg ni bnyk pending dsgn ><