Nuffnang

Wednesday, August 4, 2010

Sedihnya aku petang-petang gini

Waaaa.... sedihnya...!!! Aku ni kan spesis perempuan sensitif. Mudah terasa. Cepat tersinggung. Suka memendam. Bergelumang rasa sedih dan dukacita.... Untuk happy-happykan diriku aku berblog dan hidup aman damai dalam dunia imaginasi ~ melukis.
Tapi............. hati ini sedikit tercalar. Takpe la aku kena tabahkan hati. Kuatkan semangat. Kenangkan apda sisi positif-positif sahaja. Senyum sekejap. Lupakan perkara-perkara negatif macam ni dan bergerak maju ke hadapan!
Yosshhh!!!!

10 comments:

AcuRose said...

isk.. ni nape pulak ni wan..
memendam rasa je nih.

Wansteddy Tales said...

Acu ~ kes2 sensitiviti hati hohoho...

Sitisifir10 said...

:| mujur ada belog kan wan?

Wansteddy Tales said...

Sitisifir10 ~ betul tu Siti. ada la jugak medium lepas perasaan huhu...

nza said...

jangan sedih2 ok...ttp kak nza gitu gak, kalu sedih mesti dok sorg2 n mula la melukis....

mama zharfan said...

we can't please everyone...just don't bother those yg suka buat org sakit ati ke apa..cool yer wan :)

Wansteddy Tales said...

K.nza ~ semacam satu terapi lukis2 ni kan kak ><

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ trimas Suziey. betul ckp Suziey tu. Tak mampu nak puaskan hati semua org. kena kuat smgt dan lupakan yg tension2 ni huhu

Whitey Mommy said...

kenapa kakakku sedih ni... huhu siapa yang mengguriskan hati akk tu... ades... adakah TENTANG ITU? yang akk nak pass BATON kat sha tu ke?:p

Wansteddy Tales said...

whitey women ~ tidak3 Sya. perkara lepas akk nk let Go je. kena tingkatkan meter mood baik harini... "UP! UP! UPPPP!" heheheee