Nuffnang

Sunday, August 29, 2010

Giliran aku pulak DEMAM

Inilah kisahnya kenapa aku sepi dari berblog. Tak larat betul. Rancangnya harini nak melawat kawan yang baru lepas bersalin kat Hospital Selayang.Dekat sangat dekat rumah, sayanglah tak pergi jengah kan. Tapi baik aku atau Damia, masing-masing demam. Kalau aku demam sorang aku gigih kot nak pergi. Tapi nak bawa Damia yang kurang sihat tu ke hospital, kena fikir banyak kali. Takpelah, lain kali saja lawat kawan tu.

Tak larat betul. Sempat masak nasi, sup Damia, ayam goreng dan kari ayam je untuk hidangan berbuka harini. Nak masak yang lain-lain dah takde nafsu memasak. Rasa nak landing je. Penat dan badan sakit-sakit.

6 comments:

nza said...

moga cpt sembuh.....take care.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga cepat sihat..
makan ubat ye..
kalau melarat g hospital

wan saya dah review hadiah awak kasi tue kat sini

http://kokoadik.blogspot.com/2010/08/wansteddy-hadiah-awak-dah-sampai.html

TQ ye..suka sangat2

Wansteddy Tales said...

k.nza ~ trimas k.nza ><

Wansteddy Tales said...

Baby ~ trimas >< hb pesan buka je puasa kalau gigil teruk lagi. tp saya xthn nk ganti puasa nnt hahah...

malu saya sbb hadiah xcomplete. bz sngt baru2 ni nk siapkan kerja2 di pejabat dulu :( maaf sngt2 baby ><'

EiJa ZaQuaN said...

ciannya..dua2 demam..semoga cepat sembuh ye..!

Wansteddy Tales said...

eija Zaquan ~ trimas doakan kami Eija >< nampaknya dua2 dah sembuh. jgn demam balik sudah. ayahnya damia nk kena outstation hari ni. susah xde org lelaki kat rumah.