Nuffnang

Tuesday, August 24, 2010

Won Cosmopolitan contest ~ Thierry Mugler

Alhamdulillah rezeki bulan Ramadhan. Kali ini menang contest Cosmopolitan. Produk yang bakal kuterima haruman jenama Thierry Mugler. Ada dua jenis haruman, tapi tak ingatlah pulak aku bakal terima jenis yang mana. Apa-apa pun aku tetap bersyukur. Bolehlah berbauan harum di pagi raya nanti, ewah!


Kisahnya voucher Club 21 dah aku redeem sabtu lepas. Aku tukarkan dengan handbag Armani Exchange. Harga asal RM1330. Aku tambah RM130 je sebab sayang nak bazirkan voucher RM300 tu. Nak cari produk lain malaslah pulak. Cadangnya nak bagi pada hb je, bolehlah beliau tukarkan dengan produk kegemaran dia pulak.

Menariknya tukarbeli voucher di Garden, Midvalley tu, kitorang terima pulak voucher Rm20 Cold Storage dari kaunter HSBC di Garden. Kalau nak redeem kena beli produk dari sebarang kedai yang terlibat dengan harga RM300 ke atas. Dapatlah RM20 voucher. Aku punya dapat satu je la sebab dalam satu resit. Kalaulah aku redeem satu persatu voucher tempohari sah-sah RM80 dalam tangan dah hehe... Tapi takpe, benda free. Takdelah ralat sangat.

Syukur pada Allah... terasa ramadhan ni banyak keberkatannya... amin...

8 comments:

mama zharfan said...

congrats wan!! best nya dpt pakai handbag harga RM1k lebih tu...

AyuArjuna BiGoshh said...

best tu...shopping ngan voucher...pehhh mesti cantik beg tu wan.. :)...congrats ya for your latest winning

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ trimas >< terharu terima wish dr my idol contest ^^

Wansteddy Tales said...

Ayu ~ bila tgk bnyk2 kali rs yg dlm buku lebih cntik. (itu naluri tamak hahaha) tp okey kot dgn selera saya. xsuka yg funky sngt >< nk upload xde kameran cari dlm internet blum jumpa. nnt saya survey lg. trimas ayu. ayu pn my idol contest jugak ><

AcuRose said...

byk tol dpt voucher ye wan. tahniah. apa pun raya ni kita melaram hbag baru lew ye.. :)

Wansteddy Tales said...

Acurose ~ alhamdulillah... voucher acu pun selamat ku redeem. trimas Acu. jimat duit beli crocs kerana jasa acu ><
ingat crocs ingat kat acu ><

CaDLyNN said...

bestnye dpt perfume!
cosmo!!! saya nak jugak...hihiihi

Wansteddy Tales said...

Cadlynn ~ pemenang base on lucky draw kan Cadlynn? alhamdulillah masuk rezeki beberapa hadih dr Cosmo. mmg ramadhan ni bnyk khabar gembira buat saya dan keluarga ><