Nuffnang

Friday, September 3, 2010

Facebook


Kehkehkeh... Orang lain dah tahap fan 10'000 aku baru nak menapak dalam facebook. Bukan kawan-kawan aku je yang terkejut dengan comeback aku dalam FB. Aku sendiri panik dengan ketaksuban aku pada FB. Dulu aku pandang enteng je sebab aku tak pandai FB. Sebab aku jeles orang lain pandai FB aku xpandai. Sebab makcik-makcik pencen pun lagi teror berFB dari aku. Aku jeles. Jadi aku abaikan FB berbulan-bulan.

Entah kenapa baru-baru ni aku asyik baca komen-komen FB dalam email. Pastu tergerak hati nak sign ini semula. Semalam gigih aku menuntut ilmu dari adik aku pasal FB ni. Dan harini kerja tengah banyak aku masih ralit berFB! kan aku dah kata, jangan biar aku ketagih FB. Dah la sekarang ni Blog Addict! Kalau jadi FB Addict lagi parah kohkohkoh... Yang parah bos aku la sebab kerja ta siap-siap.

Bagi yang dah ada sudi tambah aku sebagai kenalan FB jemputlah ke laman FB aku. Sebelah kanan sidebar ada badge Facebook aku. Jemput klik dan sapa. Serius aku tak mahir lagi FB ni. Masih berstatus: JAKUN.

17 comments:

sarah-najwan said...

jgn sampai addicted fb sudahnyer..mende ni satu penyakit gak..salah satu contohnya..saya lah..hehe..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

fb aku kena block kat ofiz.baca komen orang ajerlahh kat email..

EiJa ZaQuaN said...

hehhee..eija smpai skrg addicted to fb..addicted to games fb..mcm bdk2..tp skrg kurang sikit sbbnya dh addicted to blog..akceli fb lg senang..proses penyampaian pun lg cepat..

Wansteddy Tales said...

sarah najwan ~ hahaha... hampir terrrraddict dah tadi hahaha

Wansteddy Tales said...

elissmie ~ kat opisku YM kena block. ini FB ni klu dorg detect mmg jadi sama nasip dgn YM la nnt ><

Wansteddy Tales said...

Eija Zakuan ~ kekeke... klu xkontrol sama kes la kita nnt ><
betul jugak tp saya masih blm mahir lg slow2 belajar hehe

chugie said...

huhu.. tp wan tetap famous tau!

AcuRose said...

acu pun dulu bkn main ligat ber fb. Cuma kat CafeWorld tu je la..sbb nak menulis agak liat skit. tpi sbb kan keje berlambak, ter stop jap nak ber fb. Skrng pun rasanye.. tapi jenguk gak skali skala.. Wan jap lagi acu add fb wan yerr...

Liza said...

Liza plak deactivate fb sebab tal dpt handle ketaksuban..hehe..at last kena warning utk tutup terus. pdn muka..

QuEeN Of 2 Heroes said...

sekali da layan fb nih....mmg melekat la jwbnya...hehe :) sy sll bk fb da jrg update blog... :p

AyuArjuna BiGoshh said...

wan nanti saya add awk...ya ...dlm fb kita

Wansteddy Tales said...

chugie ~ femes paras cik-cik kiah lipat tisu je la chugie hahaha

Wansteddy Tales said...

Acurose ~ nampaknya perlu melawan tekanan nk berFB pulak lepas ni. dah hampir ketagih dah ni hahaha

Wansteddy Tales said...

Liza ~ kat opis ni rata2 kaki FB. bos pn sama naik. klu FB kena block barulah masing2 tak aktif gamaknya hahaha

Wansteddy Tales said...

Nadia ~ patutlah jarang dah update entry baru hehe... tp entry musim raya mesti buat ye nadia ><

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna >< trimas

mama zharfan said...

me kdg2 jer check FB, mostly utk upload pics my kids :) sbb adik beradik me kat msia senang nak tgk +komen...selebihnya me lg suka blogging hehhehhhe