Nuffnang

Wednesday, September 22, 2010

Gambar Raya

Aku malas nak update picca raya dalam blog. Lambat nak upload satu2. Aku malas nak resize, malas nak taruk watermark. Main upload je terus dari folder. Makanya inilah satu-satunya gambar raya yang sudi kukongsikan dalam blog. Nak tengok lebih lanjut jemput singgah my FB.

Tahun ni takde picca kami sekeluarga, ada-ada je halangan nak ambil gambar kami bersama sudahnya ada satu je gambar kami bertiga tu pun posisi belakang tak nampak muka! huhu... Jangan sedih-sedihkan hati ini. Okes sampai sini je... Selamat Hari Raya... jom la kongsikan gambar raya anda juga!

11 comments:

mama zharfan said...

hehehe me pun jenis malas nak letak watermark :)

mummy_ayu said...

samala..ayu pun tak de pic family pagi raya...

EiJa ZaQuaN said...

purple..cantik..!

Momma Mia said...

huhu tema purple kaa... suke nyer
nnti ku singgah ke muka-buku tuh ek... take care!! kebzan yg melampau @ opis tp nk singgah tinggal jejak kat sini gak!!

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ malas sungguh nak taruk walaupn dah ada watermark sendiri. tp terpaksa letak jugak kalau babitkan gambar ada nama dan alamat peribadi prob nnt org leh baca direct hehe

Wansteddy Tales said...

mummy ayu ~ xbest nk upload raya picca tahun ni :(

Wansteddy Tales said...

Eija Zaquan ~ kekeke... baju tunjuk2 je Eija. belum beli dah koyak kat kain. nasip baik bhgn dalamnya je :P

Wansteddy Tales said...

MommaMia ~ sama di sini bz ><

AcuRose said...

wawa..santik baju raye,hehe, sib baik tak same kaler ijau ngn acu..kalu x boria kita wan..huhu

♥♥syahadah♥♥ said...

akupun malas nak berlarge dgn water mark..karang ada yang curi baru terhegeh2 marah..hahahaha
tp purple la ko..cantek

kakyong said...

amboi.. purple lilac..