Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, September 23, 2010

Won double mag contest

Alhamdulillah berkat bulan Syawal ini aku menerima dua sampul surat rezeki serentak semalam. Seronoknya! Kali ni menang dua hamper bernilai RM 354 seluruhnya. Syukur... rezeki kali ini set penjagaan wajah dari Clarins dan Vichy. Keduanya dari penganjur yang berbeza.

Trimas pada majalah In trend. Hadiah yang bakal kumenangi hamper Clarins bernilai RM200. Ini hadiah ketiga untukku dari majalah In Trend.
Trimas juga kepada Majalah Her World kerana sudi memilihku sebagai antara pemenang contest Vichy Promotion. Aku bakal menerima hamper Vichy bernilai RM154.

Sungguh teruja sebab inilah pertama kali aku dapat mencuba dua produk berbeza dari dua penganjur berbeza!

17 comments:

ctnurkhijah said...

tahniah...

best la wan selalu menang macam2.. ct tak penah menang contest dalam majalah sebab tak pandai buat slogan..

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah..srnoknya..hadiahnya btol2 menarik n berbaloi tu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah wans...banyak tu dapat...kita pun ada join majalah punyer tapi tak tau la menang ke tak harap2 murah rezeki macam wan k

mummy_ayu said...

congrats dear..kira hadiah raya nie..

chugie said...

amboi.. murah betul rezeki kamu ye! tahniah wan!

Cute MuM said...

wah... rajin bercontest... tahniah..

Ema said...

syok nye.....

AcuRose said...

wowww... ini sudah menggugat kesabaran untuk menjoinkan diri masuk contest nih.malang nye masa 24jam tu mmg tak cukup utk acu.hehe..hold dulu la..

Congrat utk kesekian kalinya wat Wan yer..pas ni hapdate lagi winning contest wokey..syok! :)

mama zharfan said...

congrats yer wan :) me pun memang murah rezeki dgn in trend...kalau nak kira semua hadiah from in trend yg me menang nilai dh cecah ribu raban (tp bukan cash ler)..semua dlm bentuk brg2 :) balik msia nanti me mesti beli intrend lg heheh nak join contest punya pasal :)

SOO BAKERY said...

wahhh..bestnyer :) Wan selalu menang jeles sue dengar..tahniah!

CaDLyNN said...

wah...manyaknye beli magazine..
so far lin masuk contest cosmo je..hihihi...btw..congrats!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhh
best ne
ne yang lagi semnagat tgok otai2 yg selalu masuk contest menang macam2 hehe

emma said...

Tahniah.

M@iRaB@bY said...

murah nya rezeki wan..hehe

nak jugak minta petua nie...petua merajinkan diri masuk contest2..slalu nya sy dapat borang contest, semangat membara nak masuk..pastue jadi taik ayam jugak akhirnya, dh sejuk2...akhirnya lam tong sampah jugak ler borang2 tuh

Wansteddy Tales said...

Trimas semua ><

kakyong said...

tahniah wans.. rezeki bulan raya tu... ;agipun wans memang rajin join contest cam tu..

Wansteddy Tales said...

trimas k.yong ><