Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, October 27, 2010

Kerja kerja kerja

Aku tak larat nak berblog hari ni. Banyak sangat kerja yang serabut nak diberesi. Hari ni aku kena semak kad perakam waktu opis. Kerja ni melecehkan dan dijengkelkan oleh semua staf. Barang siapa yang buat kerja ni selalu kena kecam sebab dikira sebagai busybody! hahahaa... Ye la catakan waktu masuk lewat kerja orang, kira macam busybodylah jugak. Kerja yang merimaskan!

Tak selesai lagi tugas ni sebab microsoft word kat komputer aku bermasalah. Boleh buka file tapi tak boleh edit karangan. Sudahnya aku kena guna cara manual. Copypaste isi karangan pastu masuk dalam adobe illustrator je! Gila! hahahha...

Kerja design banyak tak buat lagi. Harini fokus sangat kat masalah dengan word ni sampai tak terlayan kerja lain haih....

1 comment:

Impian said...

Salam melawat dari seberang... mampir dan senyum