Nuffnang

Tuesday, October 19, 2010

Love your body contest WINNER!

Pemenang love your body contest telah diumumkan. Jemput semak andai nama anda turut tersenarai. Aku tak rasa teruja nak semak senarai pemenang sebab aku tak join contest ni hehe... Tahniah kepada para pemenang!



Top Spender RewardWins Gift Voucher valued at RM888
Zuhuruban Latheef
Book Li Teng
Ruzaimey Leyza Bt. Md Sabiai
Suit Lai Yoong
Sivaneswary A/P Narayanasamy
Rosyati Bt Darus
Shajahan Ali
Chong Sue Ann
Adzimah Bt Harun
Ling Yit Ferng

Keep In Touch Notepad Contest Wins Gift Voucher valued at RM300

Sharinatul Lazifa
Xusmawani Wahab
Hasnah Hamid
Racqueline Raphael
Soffia Suliman
Raewynn Tan
Peezex Tuti
Mazlinda Muhamad
Irwati Mas
Jackson Toh
Cheryl Silva
Sarahla Ragavan
Vimala Perumal
Aimee Collin
Arianti Muhamad
Yap Boon Yean
Suzana Gani
Azurin Dimi
Maizatul Mahmood
Wong Lee Tee
Lim Joo Hong
Farahidah Yusof
Janattul Ain
Nurazleena Ismail
Lee Foong Choo
Amira Alias
Goh Ling Huey
Kee Gek Lan
Nur Fazlina
Dr Pavani

klik sini untuk ke laman The Body Shop

4 comments:

Em's Family said...

yang pasti Amira yang menang tu bukan I.. kekekeke.. :D u menang ke?

Adyshariz said...

samalha wan, aku pun baru dengar, camner nk menang..haha..gila kontest tul aku ni

Wansteddy Tales said...

Em's Family ~ xjoin yang. xminat sngt produk body shop. tp kalau org bagi free terima jugak dgn senang hati hahaha

Wansteddy Tales said...

Adyshariz ~ contest ni rasanya beli produk dia n isi form lucky draw kot. pemenang dipilih ikut lokasi body shop >< saya xjoin pn saja isi nama pemenang kot ada kenalan nmpk nama dorg sangkut :)