Nuffnang

Tuesday, October 19, 2010

Won SUNSILK contest!

Satu lagi khabar gembira, aku menang contest Sunsilk. Hadiah saguhati saja. Tapi okeylah, cukup buatkan hariku tambah ceria :) Dah lama contest ni... sekitar Ogos lepas kot tarikh tutupnya. Syarat penyertaan, beli sebarang produk Sunsilk di Watson, dapatkan resit. Design hiasan tote bag Sunsilk dan upload ke dalam laman web yang berkenaan.

Design ini aku letak bawah nama hubby. Lucky betul nama hubby dua kali muncul pemenang. Hadiah yang bakal diterima voucher Watsons RM50 dan produk sunsilk bernilai RM50. Syukur...

Berikut hiasan tote bag yang aku design bawah nama hubby. Tak tahu mana satu terpilih. Aku upload keduanya sekali. Design recycle je mana yang ada sebab buat saat akhir. Design bawah nama aku tak naik, maka tak perlulah aku upload kan ehehe...


Design 1


Design 2

Maaf kena taruk watermark besar alam demi kebaikan bersama :)

25 comments:

siti nurkhijah said...

Tahniah wan...
Cantik la..ct suka design yang no 2 tu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sunnguh bertuah la wans ni...banyak contest yang wans menang...pembakar semanagt ni

sue said...

U memang kreatif..suka betul tgk org2 yg kreatif ni.. Syukur Alhamdulillah..menang juga ya..
Suka dengan design2 kat sini..comei2..

Ema said...

wah menang lagi... tahniah

AyuArjuna BiGoshh said...

cantekkk wan....suke sgt ...anywat grats ya

N@di@ said...

wahhh pndai akak design nadia terngin nk blja design awwww bila la agaknye hohohohoh

Ummi Hanie said...

always cantek ! :)

tahniah...

Wansteddy Tales said...

siti nurkhijah ~ Trimas CT >< it yg last buat esok deadline pagi2 buta gigih buat hahhha

Wansteddy Tales said...

Anje a.k.a Mama_Balqis ~ susah nk beat nation wide contest ni anje. myb xrmai join kot 2 yg lekat hehe

Wansteddy Tales said...

sue ~ trimas sue, biasa saja. utk kerja sendiri selalu buat lst mnt hasilnya pn jd la tak seberapa :)

Wansteddy Tales said...

ema ~ tengs fren ;)

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ trimas k.ayu. wan dfhmkn contest ni anjuran singapore xsure btl x. xselidik pn hahah... join je ><

Wansteddy Tales said...

N@di@ ~ pelan2 dik. akk pn start dr zero jugak. study dr kartun n dolly org pastu rekacipta sendiri pulak ><

^linas^ said...

tahniah!!!

Wansteddy Tales said...

Ummi Hanie ~ trimas Hanie ><

Ibu Ayra said...

tahniah! sungguh bertuah...

Fantastic Ajane said...

congrats wan... mmg cantik design tu la..:) kalu da las minit pun mcm ni agakny cmna ye kalu btl2 cukup masa.. myb lagi meletup kan...hehheeh..:)

Fantastic Ajane said...

neway cmna tau ada contest tu wan?:)

AcuRose said...

wooo..cute nye no.1 tu..comei2. ai like. no.2 lagi cantik design, wlaupun recycle tapi marbeles wan. congrats wan menang lagi.. dan lagi, dan lagi..hehe

Wansteddy Tales said...

linas ~ trimas dik ><

Wansteddy Tales said...

ibu ayra ~ trimas :)

Wansteddy Tales said...

Fantastic Ajane ~ trimas :) dapat tau masa lepak kat watsons. kat kaunter2 bnyk edarannya masa tu. Tp wan surf kat internet bnyk broken link 2 psl xshare kat blog :)

Wansteddy Tales said...

Acurose ~ conso je acu. xdelah rasa happy sngt tp bersyukur je... awal2 pg td kwn maklumkn dia menang, wan cek email xde pn admin unilever kim email confident dah kalah. tau2 artwork ats nma hubby yg naik. act dia yg lucky baru2 ni. semua menang ats nama dia :)

Mama Zharfan said...

congrats wan..memang advantage sbb wan boleh masuk contest design2 ni..me setakat contest bergambar or solgan ajer kalau nationwide punya :)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ trimas k,suziey... itu pn kemenangan tipis je kot :) dsgn last mnt wan sdri xpuas ht dgn hasilnya. nasip baiklah pemenang saguhati 20 org bolehlah selit sikit hehe