Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, October 11, 2010

wansteddy

Kenapalah orang asyik salah type je nama blog aku ni ha? Penat aku terangkan satu persatu sebelum ni. Okeylah aku bagi sebab jelas disebalik nama pena wansteddy ni.

Wansteddy

wan ~ nama depan
s ~ shifah (nama semi tengah)
teddy ~ teddy la (teddy bear nak bubuh wansbear buruk benar bunyinya kan hahah)

Aku harap semua ni menjelaskan sebutan benar nickname aku. Bukan wansteady ( wan steady ). Bukan wanteedy ( wan teedy ). Bukan wansted ( wan s ted).

Salah type ke lain maknanya nama aku tu. Pastu mulalah tak jumpa blog aku ni haa... Harus diterangkan supaya salah faham ni dapat dibetulkan. Itu belum lagi aku bubuh nama lebih rumit macam wanstedyhotuapikolum. Saja taip yang bukan-bukan sebagai contoh nickname paling tak munasabah direka hahaha...

Sudah pukul 3 aku belum tidur...

5 comments:

CaDLyNN said...

err..mcm penah je salah type name wansteddy jadi wansteady..
hahaha..maka saya terasa (*_^)
hihihihih...

Wansteddy Tales said...

cadlynn ~ ahaha... ala yg terlepas pndg tu xpe lynn.. saya pn mula2 dulu asik miss double N lyn tu. ada tu dah beberapa kali type nama wansteddy xjumpa pastu komplen kata saya kasi salah link tu yg dia marah2 xjumpa my blog ni hahaha... my sis :P

maslinamansor said...

rasanya mas pun pernah tersalah taip gak... hehehe

Wansteddy Tales said...

maslina mansor ~ takpe yang, masalah simple je tu saja buat entry ni sbb my sis bising2 xdpt bukak blog ni hahaha... dah salah type slhkan blogku yg xfemes ni pulak hohoho

misyamissyou said...

oh..sy ingt macam wan's teddy..hehee